برگزاری مراسم گرامیداشت هفته دولت و روز كارمند با حضور مسئولين و كاركنان دانشگاه

به مناسبت هفته دولت مراسم گرامی داشت روز كارمند باحضور ریاست محترم دانشگاه ،معاونین ،مدیران وكارمندان دانشگاه در سالن شهید شجاعیان برگزار شد....

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل در ابتداي اين مراسم دكتر سید احمد اصغرزاده معاون توسعه ومدیریت منابع دانشگاه ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهيدان رجايي و باهنر و شهداي كارمند و دانشجويان دانشگاه به ارائه گزارشي از روند فعاليت‌هاي حوزه معاونت اداري و مالي در خصوص ايجاد بسترهاي مناسب اقدامات رفاهي پرداخت وی گفت براي ارائه عملكرد مطلوب در سطح دانشگاه‌ها نيازمند فعاليت‌ها همه جانبه دانشجويان، اعضاي هيأت علمي و كاركنان مي‌باشد. وي افزود: اكنون دانشگاه علوم پزشکی بابل در وضعيت خوبي قرار دارد و جهش‌هاي بسيار خوبي را با همت شما دانشگاهيان در سطح استان وکشور شاهد بوديم. در ادامه مراسم دكترنیکزاد مسئول نهاد رهبری دانشگاه ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهيدان رجايي و باهنر و شهداي كارمند و دانشجويان دانشگاه، با اشاره به تهدیدها وفرصتهای خدمت کارمندان ازآیتمهای کارمندان نمونه وخوب گفت:مردم دوستی، تقوا و كارداني، شرح صدر، فروتني و مهرباني ،برخورد مناسب و داشتن صعه صدر در انجام امور ارباب رجوع و دانشگاهيان، نيك خلقي، خدمت به مردم، تسريع در امور سازمان و ارباب رجوع، حفظ حرمت انساني در رفتارها، عدل و انصاف، ترك منت و اطاعت از مافوق از جمله صفات كارمندان خوب بود که ذکر شد شايان ذكر است در انتهاي اين مراسم از كاركنان نمونه دانشگاه تجليل شد .