غرفه دانشگاه علوم پزشکی بابل ونمایش دستاوردهای نظام نوین مالی

در روز جشن استقرار نظام نوین مالی بخش سلامت

در روز جشن استقرار نظام نوین مالی بخش سلامت اولین جشنواره نظام نوین مالی بخش سلامت با حضور مدیران چند وزارتخانه و سازمان برگزار شد. به گزارش وب¬دا در این جشنواره که در سالن همایش های بین المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی تهران روز دوشنبه 26 شهریور برگزار شد در خصوص استقرار نظام نوین مالی در وزات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه های علوم پزشکی کشور به عنوان اولین دستگاه اجرا کننده نظام حسابداری تعهدی در کشور اطلاع رسانی شد. بنا بر این گزارش در حاشیه این جشنواره دانشگاه های علوم پزشکی کشور و معاونت های وزارت اقتصاد و دارایی و چند سازمان دیگر غرفه هایی را برای معرفی دستاوردهای این نظام نوین برپا کردند که با استقبال خوب شرکت کنندگان در همایش مواجه شد. شایان ذکر است دستاوردهای این نظام نوین در غرفه دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز به نمایش گذاشته شده بود که با استقبال خوب شرکت کنندگان در همایش مواجه شد.