جشن توجيهي دانشجويان جديدالورود دردانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد .

به همت معاونت دانشجويي و فرهنگي دانشگاه علوم پزشكي بابل جشن دانشجويان جديد الورود در تاريخ 11/07/91 در سالن ورزشی شهیدناظری( تربیت بدنی) دانشگاه برگزار شد . اين مراسم با هدف توجيه دانشجويان جديدالورود از ساعت 8 صبح با غبارروبی وگل افشانی وقرائت زیارت قبور شهدای گمنام كار خود را آغاز نمود. معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه ضمن تبریک وخوشامدگویی به دانشجویان جدید الورود عنوان كرد : دانشجويان بايد شكر گزار خداوند باشند كه فرصت علم آموزي را در اختيار آنان قرار داده است و ی افزودبهترين خاطرات زندگي انسان در دوران دانشجويي رقم مي خورد .دوران دانشجویی جزءحساسترین مقطع زندگی است به همان موازات ترم اول بعلت دوری از خانواده از حساسیت بیشتری برخوردار است . دكتر سلطانپور معاون دانشجويي و فرهنگي خاطر نشان نمودند : موفقیت یک انسان در پرتو برنامه ریزی ورعایت قانون ومقررات است این دانشگاه درسایه قانون تاکنون توانسته موفقیتهایی در زمینه آموزشی فرهنگی پژوهشی درمانی با توجه به مسائل و مشكلات موجود کسب نماید ما نیزتمام تلاش خود رادر ارائه خدمات آموزشي و دانشجويي با بهترين كيفيت درحد توان م . در ادامه حجت الاسلام والمسلمين دکتر نیکزاد مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقانم معظم رهبري در دانشگاه ، ، دكتر مصطفی جوانیان معاون آموزش ،دکتر امرالله مصطفی زاده معاون تحقيقات ، خانم حسن پور مسئول انجمن اسلامی دانشجویان و آقای صابرقربان نژاد مسئول بسیج دانشجویان در خصوص شرح وظايف و اقدامات خود جهت آشنايي دانشجويان مطالبي را عنوان نمودند . در اين برنامه كليپ هاي نظرات وانگیزه دانشجویان به ادامه تحصیل وانتخاب این دانشگاه ، معرفي دانشگاه علوم پزشكي ، نيز پخش شد . مسابقه حضوري ،اهدا جوایز به رتبه های برتر ومولودی خوانی از ديگر برنامه هاي اجرا شده مي باشد .