سیزدهمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور دردانشگاه علوم پزشکی بابل آغاز شد .

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل در مراسم آغاز این کنگره گفت " سیزدهمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور با همت وحمایت وزیر محترم بهداشت درمان وآموزش پزشکی ونیز معاون محترم تحقیقات وزرات بهداشت جناب آقای دکتر قانعی برگزار می گردد که بسیار سپاسگزاریم دکتر میکانیکی در ادامه خطاب به دانشجویان گفت "دانشجویان عزیز اینرا باید بدانیم جنگ امروز دشمنان با ما جنگ علمی واقتصادی است واقتصاد امروزدنیا نیزبدست دانشجویان است رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به متفاوت بودن جنگ امروز دشمن با شهریور سال 57 گفت جنگ سال 57 جنگ ودفاع آشکاربود ولی جنگ امروز دشمن، جنگ علمی واقتصادی است که علایم آنرا اخیرا نیز مشاهده کردیم رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت بار اصلی این جنگ برعهده جوانان مومن ونخبه این مرزو بوم است که امیدواریم با دید وسیع وپژوهش وتحقیق مارا به سمت وسویی گسیل دهند که نتیجه آن تولید فراوردههای قابل ارائه در بازار سلامت باشد . دکتر میکانیکی افزود : ايجاد فضای رقابت پژوهشی بين دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، برقراری ارتباطات علمی-پژوهشی و تبادل اطلاعات بين دانشجويان و اساتيد دانشگاه‌های سراسر کشور و ارتقاء دانش متدلوژی دانشجويان از دیگر اهداف برگزاری سیزدهمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور است رییس دانشگاه علوم پز شکی بابل در پایان سخنرانی خویش خاطره خوش از میهمانی 4روزه دانشگاه علوم پزشکی بابل برای کلیه میهمانان آرزو کرد. گفتنی است "این همایش ازروز سه شنبه 18 مهر الی جمعه 22 مهر با میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار می گردد در این همایش بیش از هزار نفر از دانشجویان، اساتید وداوران دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور شرکت دارند .