متن پیام دکتر دستجردی وزیر محترم بهداشت درمان وآموزش پزشکی

پیام دکتر مرضیه دستجردی وزیر محترم بهداشت درمان وآموزش پزشکی به سیزدهمین کنگره پژوهشی دانشجویی وزیر بهداشت در پیامی به کنگره دانشجویی اعلام کرد خدا را شاکر و سپاسگزارم که به برکت برگزاری سیزدهمین کنگره پژوهشی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بار دیگر شاهد دمیدن روح علم و معنویت در فضای دانشگاهی کشور هستیم.

پیام مرضیه دستجردی وزیر محترم بهداشت درمان وآموزش پزشکی به سیزدهمین کنگره پژوهشی دانشجویی وزیر بهداشت در پیامی به کنگره دانشجویی اعلام کرد خدا را شاکر و سپاسگزارم که به برکت برگزاری سیزدهمین کنگره پژوهشی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بار دیگر شاهد دمیدن روح علم و معنویت در فضای دانشگاهی کشور هستیم. متن پیام دکتر دستجردی به این شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم ن و القلم و مایسطرون با سلام و صلوات بر یگانه گوهر بی بدیل گنجینه خلقت، آخرین فرستاده خدا، حضرت محمد مصطفی(صلی اله علیه و آله) و با سلام و درود به روح پر فتوح حضرت امام و ارواح طیبه شهیدان اسلام و انقلاب بالاخص شهدای راه علم و دانش. خدا را شاکر و سپاسگزارم که به برکت برگزاری سیزدهمین کنگره پژوهشی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بار دیگر شاهد دمیدن روح علم و معنویت در فضای دانشگاهی کشور هستیم. جای بسی مسرت و خوشبختی است که محققین و پژوهشگران کشورمان با روحیه جهادی در حوزه علوم پزشکی وارد شده و با همت و تلاش شبانه روزی موفق به ارائه مقالات ارزنده علمی به مراجع علمی و بین المللی شده اند. بی تردید پیشرفتهائی که در عرصه علوم و تحقیقات علمی و پژوهشی در جهان رخ داده بسیار خیره کننده و شگرف بوده چنانچه در دهه های اخیر جنبش های علمی در شتابی سریع و برق آسا دانش بشری را به سوی همگرائی و هم افزائی سوق داده است که از ره آورد آن علوم متنوعی است که در جوامع بشری پا به عرصه عمل نهاده و در مسیر خدمت به علم و بشریت نقش کاربردی ایفاء می نماید. یکی از مهمترین رسالت های دانشگاه ها ، تربیت دانش آموختگاني دين محور ، آگاه به زمان و متعهد به آرمانها و ارزشهاي اسلام ناب محمدي (ص) است تا در راستاي تعليم و تبليغ معارف اسلام و اهل بيت (ع) الگويي نوين ارائه داده و در نظام آموزش عالي و اداره امور جامعه اسلامي تحولي اساسي ايجاد كند. ما که به عنوان طلایه داران اجرای فرامین اسلام هستیم باید بر آن باشیم تا سلامت برخواسته از معنویت را به جهانیان عرضه نماییم. نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران با بهره مندی از وجود اساتید گرانقدر و متعهد و فراهم نمودن بستر آموزش و تحقیقات گسترده مشتمل بر بیش از 50 دانشگاه علوم پزشکی و بیش از 300 مرکز تحقیقاتی، امروز الگویی بی نظیر برای سایر کشورهای منطقه است که حاصل این مجاهدت، قرار گرفتن در جایگاه بیستم در تولید علم در حیطه پزشکی و پیشرو بودن در فناوری¬های سلامت از جمله داروهای با تکنولوژی بالا در منطقه و حتی جهان است. قطعاً جوانان عزیز فرهیخته و دانشجویان امروز با بهره گیری از این فرصت مغتنم با تلاش و همت در راستای تزکیه وتعلیم، سرمایه-های ارزشمند فردا برای تحقق اهداف متعالی ایران اسلامی می باشند. امیدواریم بتوانیم در سالی که مزین به سال تولید ملی شده است، با تکیه بر آموزه های قرآن کریم و دین مبین اسلام و بسترسازی مناسب جهت انجام تحقیقات ارزنده بر تولیدات جدیدمان در جهت رفع دردهای بشری بیافزاییم. میهمانان بزرگوار، اساتید، محققین و پژوهشگران جوان ضمن خوش¬آمدگوئی و تشکر از حضور علمی و پرشور شما در این کنگره امیدوارم در عرصه تحقیق و پژوهش که همراه با حس نوع دوستی و در جهت خدمت به جامعه بشری و همنوعان می باشد موفق و موید باشید. در خاتمه از همه مسئولان و بالاخص دانشجویان بلند همت و سخت کوش کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل که با استعانت از ذات اقدس پروردگار زمینه برگزاری این کنگره را فراهم نمودند؛ کمال تشکر و سپاس را دارم.