تولید 4200 طرح تحقیقاتی دانشجویی در پزشکی نشان از فراهم شدن بستر مناسب برای کارهای علمی و پژوهشی در سطح کشور

دبیر کمیته تحقیقات دانشجویی وزارت بهداشت گفت: 150 کمیته دانشجویی در سطح کشور فعال است، وی تصریح کرد: همه کمیته‌های دانشجویی کشور از استعداد بسیار بالایی برخوردار بوده و دانشگاه‌های دیگر از جمله دانشگاه آزاد برای ورود به بخش ما تلاش زیادی دارند. وی افزود:فعالیت این کمیته جهش چشمگیری داشته به طوری که موفق به تولید 42 طرح مقاله دانشجویی و چهار هزار و 200 طرح تحقیقاتی دانشجویی در کشور شده است واین نشان از فراهم شدن بستر مناسب برای کارهای علمی و پژوهشی در سطح کشور است سقا حضرتی در مراسم افتتاحیه سیزدهمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور اظهار داشت: حضرتی گفت: هم اکنون 25 هزار پژوهشگر در کمیته تحقیقات دانشجویی 52 دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور مشغول فعالیت های تحقیقاتی هستند. کمیته تحقیقات دانشجویی کشور اخیراً با ارزشیابی پژوهشی دانشگاه‌های علوم پزشکی به این داده دست یافت که تحقیقات دانشجویی بعد از دو دهه فعالیت خود، نقش ارزنده‌ای درباره تحقیقات علمی و پژوهشی داشته و در تولید علم بازوان توانمند مسئولان دانشگاه‌ها بودند. دبیرملی کمیته تحقیقات دانشجویی وزارت بهداشت افزود: اگر چه عده‌ای مطرح کردند که اگر دانشجویان دانشگاه‌ها وارد بحث‌های اجرایی و سیاستی دانشگاه شوند در آموزش پژوهشگران جوان موفق نخواهیم بود، اما برگزاری این کنگره‌ها ثابت کرده پرداختن به علم و پژوهشی که کمیته‌های دانشجویی دنبال می‌کنند منافاتی با آموزش ندارد. دبیر کشوری کمیته تحقیقات دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه باید تحقیقات بین رشته ای را گسترش داد،تاکیدکرد: باید با استفاده از این طرح‌های کاربردی، متناسب با محورهای تحقیقاتی پیش رفت. وی ادامه داد: تغییرات در آیین نامه استعدادهای درخشان با دید پژوهش محور یکی از برنامه های مهم وزارت بهداشت در کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی است که امیدواریم با این اقدام، انجام تحقیقاتی که برای رفع مشکلات کشور مورد نیاز و کاربردی است، شدت گیرد قابل ذکر است :سیزدهمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بابل سه شنبه شب در مجتمع رفاهی بانک کشاورزی بابلسر گشایش یافت و تا عصر روز جمعه، بیست و یکم مهر ماه جاری ادامه دارد.: