اختتامیه سیزدهمین کنگره پژوهشی دانشجویان دا نشگاه علوم پزشکی کشور برگزار شد

سیزدهمین کنگره پژوهشی دانشجویان دا نشگاه علوم پزشکی کشوربا میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بابل صبح امروز 21 مهرماه با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد. پژوهشگر ان برتر دانشگاههای علوم پزشکی کشور بعدازظهر امروز با حضور دكتر مصطفی قانعی در سیزدهمین کنگره پژوهشی دانشجویان سراسر کشور تجليل شدند...

سیزدهمین کنگره پژوهشی دانشجویان دا نشگاه علوم پزشکی کشوربا میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بابل صبح امروز 21 مهرماه با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد. پژوهشگر ان برتر دانشگاههای علوم پزشکی کشور صبح امروز با حضور دكتر مصطفی قانعی در سیزدهمین کنگره پژوهشی دانشجویان سراسر کشور تجليل شدند. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل در اين همايش كه صبح امروز جمعه 21مهرر ماه در بابلسر مجتمع رفاهی بانک کشاورزی برگزارشد با حضوردکترمصطفی قانعی معاون تحقیقات وفناوری وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی ، دکتر سعید سقاحضرتی سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی دکترمیکانیکی رییس دانشگاه وهیئت رییسه از پژوهشگران وداوران برتر تجيل شد.