سیزدهین کنگره پزوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور با میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، در این کنگره که18الی 21 مهرماه در محل مجتمع رفاهی بانک کشاورزی بابلسر برگزار شد، ازصبح سه شنبه پذیرش مهمانان محترم درسالن ورزشی مجتمع بانک رفاه آغازشد وتا روزپنج شنبه همچنان ادامه داشت دروز چهار شنبه 7 پانل شفاهی ، یک پانل پوسترسخنرانی ویک پانل پوسترو5 کارگاه آموزشی برگزارشد نشست دبیران وسرپرستان کمیته های تحقیقات دانشجویی از دیگر برنامه های این روز بود دروزپنج شنبه 20/7/91 هفت پانل پوسترسخنرانی، یک پانل پوستر، 4 کارگاه آموزشی ویک نشست علمی با عنوان نحوه تجاری سازی اختراع برگزارشد. کارگروه بررسی چالش های کنگره های دانشجویی پس ازاتمام برنامه ها برگزارگردید. -درروزپایانی کنگره یک پانل پوستر، یک پانل پوسترسخنرانی ، یک نشست علمی ویک کارگاه آموزشی درصبح روزجمعه برگزارشد. برنامه اختتامیه با سخنرانی دکترقانعی معاونت محترم تحقیقات وفناوری وزارت بهداشت ساعت 10 صبح درسالن دکترسمیعی آغاز گردید سپس به 30 اثر برگزیده ،داوران برتر وغرفه برتر جوایز ی اهدا شد به تمامی کمیته های دانشجویی سرسر کشور تندیس سیزدهمین کنگره دانشجویی اهدا گردید قایق سواری وموسیقی سنتی واستخروپخش فیلم برای شرکت کنندگان از برنامه های تفریحی این کنگره بود گفتنی است در این کنگره 59 دانشگاه وموسسات عالی 64 داور دانشجویی ،17 داور پیشکسوت و57 داور عضو هیئت علمی شرکت داشتند .