تقدیر از رییس بیمارستان سابق آیت الله روحانی بابل توسط مدیران و پرسنل بیمارستان

به نقل از روابط عمومی بیمارستان آیت الله روحانی بابل در ادامه مراسم تودیع و معارفه ریاست بیمارستان آیت ا... روحانی بابل که در روز 5شنبه مورخ27/7/91 در در سالن کنفرانس بیمارستان و با حضور ریاست دانشگاه ، مدیران و مسئولین بخشها و واحدها برگزار گردید؛ هدایایی از سوی دفتر پرستاری و پرسنل بیمارستان تهیه شده بود که توسط آقای دکتر حسن نتاج مدیر بیمارستان تقدیم آقای دکتر معتمدی گردید تا بدینوسیله از زحمات ایشان تقدیر و تشکر گردد.