نشست مشترک نمایندگان مجلس شورای اسلامی بابل، فرماندار ،امام جمعه بابلکنار وهیات امنابا رییس دانشگاه علو م پزشکی بابل

جلسه اي با حضور نمايندگان مجلس شوراي اسلامي بابل ،امام جمعه بابلکنار ،فرماندار ،بخشدار ،هیئت امنا مرکز آموزشی 17 شهریور با رئيس دانشگاه علوم پزشكي بابل جهت بررسي ساخت مرکز آموزشی درمانی جدید در مرکز 17 شهریور مرزیکلا وتاسیس پایگاه اورژانس در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،امام جمعه بابلکنار در اين جلسه با اشاره به توسعه درمان در استان عنوان كرد:براي به حداقل رساندن اعزام هاي تخصصي و ارجاع به تهران و شهرهاي بزرگ بايد خدمات درماني در شهرها توسعه پيدا كند. حجت الاسلام بابائیان همچنين خواستار ساخت بیمارستان با توجه به قدمت 50 ساله و تجهیز این بیمارستان به تجهیزات پزشکی ودرمانی شد. وي حضور نمایندگان مجلس در این جلسه را ظرفيت خوبي براي حل مشكلات بهداشت و درمان شهرستان بابل دانست. خانم آقا تباررییس مرکز17 شهریور نیز با ذکر تاریخچه این مرکز از آغاز فعالیت این مرکز با عنوان بنگاه مادران در سال 47 ونیزغیر فعال بودن این مرکزتا سال 85 بیان کرد :در سال 85 این مرکز بنا به دستور رییس دانشگاه علوم پززشکی بابل فعال شد دکتر میکانیکی رييس دانشگاه علوم پزشكي بابل نيز با بيان اينكه سلامت،آموزش و امنيت جزء ضروري ترين نيازهاي جامعه مي باشد،ابراز داشت:يكي از بزرگترين مشكلات بهداشت و درمان كمبود اعتبارات در اين حوزه مي باشد.رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل در توضیح سخنان امام جمعه شهر مرزیکلا ضمن بیان علل کم توجهی سیاستگذاران به استان مازندران بخصوص شهرستان بابل گفت :سرسبزی این استان سبب شد که تلقی سیاستگزاران از این منطقه بعنوان یک منطقه برخوردار باشد نه محروم ،بهمان موازات درشهرستان بابل سالهاست که بیماران منطقه غرب استان را پوشش می دهد ولی نگاه در هنگام دادن بودجه نگاه تک شهرستانی است این نگاه برمشکلات مالی دانشگاه دامن زده است وی افزود با توجه با طویل بودن اراضی استان مازندران ،نیازمند تدبیری نظیر تدبی ت که برای تهران اندیشیده شده است هر دانشگاهی بیماران /آن منطقه را با تقسیم بندی که انجام شده تحت پوشش قرار داده ومطا بق با آن از سرانه نیز برخوردار می گردند وی گفت : بايد اين وضعيت توسط سیاستگذران پیگیری ومديريت شود. مشکلات و مسائل دانشگاه از مواردی است که توجه بیشتر مسئولین شهرستانی و استان را طلب می نماید.ولی متاسفانه تاکنون از سوی مسئولین استانی علیرغم اینکه شاید بومی نیز بوده اند از اعتبارات محروم مانده ایم وي همچنين آمادگي دانشگاه علوم پزشكي جهت ارائه خدمات درمانی تخصصی وتجهیز آن مرکز در صورت ساخت بیمارستان توسط خیرین رااعلام نمود.واضافه کرد فعالیت دوباره این مرکزبعد آن رکود طولانی با مدیریت اینجانب دنبال شد لذا با اصل این قضیه موافقم وحاضر به همکاری بیشتر دراین زمینه هستیم لکن با تشریح اوضاع که به سمع ونظر شما رسید بدیهی است خیرین در ساخت مرکز می توانند بسیار تاثیر گذار باشند . دكتر سفید چیان معاون توسعه ومدیریت منابع دانشگاه در اين جلسه گزارشي از اعتبارات مصوب دانشگاه علوم پزشكي بابل ،وضعيت درآمدها و هزينه ها و كمبود منابع موجود ارائه کرد معاون توسعه ومدیریت منابع دانشگاه با بيان كمبود اعتبارات جهت پرداخت حق جذب و اضافه كار پرسنل و معضل جدی دانشگاه بعلت نداشتن ردیف پرسنل بیمارستان آیت الله روحانی بابل که بار مالی زیادی برای دانشگاه تاکنون دربر داشته ونیز معوقات طلب دانشگاه از بيمه ها با توجه به اینکه انجام طرح پزشک خانواده دستور موکد وزارت بهداشت ودرمان است وباید اجرا گردد خواستار مساعدت نمايندگان شد. نمايندگان مردم بابل در مجلس شوراي اسلامي نيز گفتند تلاش در جهت بر طرف کردن مشکلات و موانع موجود در واحدهای دانشگاهی و تعامل و همفکری و برخورداری از خرد جمعی در خصوص دست یابی به راهکار های موثر در خصوص استفاده بهینه از پتانسیل های موجود از جمله اهداف برگزاری این جلسات است.لذابا توجه به توضیحات ارائه شده در نظر گرفتن بودجه ردیف پرسنل بیمارستان آیت الله روحانی بابل که افتتاح آن بعد نوزده سال انتظار از افتخارا ت وآبروی این استان است را از الویتها بیان کرد ند و بازسازي،بهسازي و توسعه این مرکز ،از طریق خیرین را نیز دنبال خواهند کرد. اعضاء حاضر در جلسه نیز تأكيد نمودند،پيگير کمک از خیرین درساخت این مرکز خواهند بود . در پايان جلسه امام جمعه بابلکنارااز رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل كه زمينه برگزاري اين جلسه را فراهم نمودند،تشکر كرد .