بابل رتبه برتر در بین شهرهای مازندران را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل "معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به استقبال خوب پزشکان ومتخصصان در طرح پزشک خانواده گفت: بابل رتبه برتر در بین شهرهای مازندران را کسب کرد. دراین گزارش دکترحسن اشرفیان در جلسه ستاد اجرایی طرح پزشک خانواده شهری شهرستان بابل اظهار داشت: تاکنون 166 نفر پزشک عمومی در طرح پزشک خانوار ثبت‌نام کردند که 147 نفر به اداره کل بیمه خدمات درمانی و نمایندگان بیمه چهارگانه برای اخذ قرارداد معرفی شدند که تاکنون با 17 نفر پزشک قرارداد بسته شد. وی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از 290 جلسه در مورد طرح پزشک خانواده شهری برگزار شد، افزود: 60 هزار و 210 خانوار بابل در این طرح سرشماری شدند،اطلاعات 48 هزار خانوار به سامانه وارد شدند وحدود 32 درصد مردم بابل پزشک خانواده خود را انتخاب کردند. دکتراشرفیان با بیان اینکه به دلیل استقبال زیاد متخصصان و پزشکان در این طرح، بابل در بین شهرهای مازندران رتبه برتر را کسب کرد، بیان داشت: 57 نفر پزشک متخصص در این طرح شرکت کردند که با این استقبال، بابل رتبه نخست استان را کسب کرد. وی رفع مشکلات طرح پزشک روستایی را امری ضروری دانست و تصریح کرد: در پزشک خانواده شهری همه مسائل پیش‌بینی شده و امکانات لازم مهیا شده است معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: 110 پزشک عمومی در این طرح در شهرهای بابل و امیرکلا به ارائه خدمات به جمعیت تحت پوشش می‌پردازند.