نامه معاونت بهداشتی دانشگاه به کلیه مراکز بهداشتی ،اداره فرهنگ وارشاد ،مجمع امور صنفی واداره صنعت ومعدن

طبق نامه اي از معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل به مراکز بهداشتی ،اداره فرهنگ وارشاد ،مجمع امور صنفی واداره صنعت ومعدن ،اعلام گردید با توجه به فسادپذیری سالادالویه، محصولات تولیدی الویه بسته بندی حداکثرتا 7 روزماندگاری دارنددرصورت مشاهده محصول با تاریخ بیش از7 روز باید پیگیری شود ضمنا نمک گوهردانه غیرمجازاعلام شد ،مراتب جهت اطلاع وپیگیری درسطح عرضه اعلام می گردد.ضروریست درصورت مشاهده هریک ازمحصولات یادشده ضمن انجام اقدامات قانونی(صورتجلسه وضبط کالا) مواردجهت پیگیریهای بعدی به ستادبهداشت محیط گزارش گردد.