بزرگداشت عيد سعيد غدير در بيمارستان آیت الله روحانی بابل

بر اساس گزارش روابط عمومي بيمارستان آیت الله روحانی بابل روز 5شنبه 11 آبان ماه با حضور پر شور كاركنان اين مركز عيد سعيد غدير جشن گرفته شد. اين مراسم كه باهمت پایگاه بسیج ولایت، دفتر پرستاری ، روابط عمومی و کارکنان اين مركز برنامه ريزي شده بود با سخنرانی دکتر نقشینه معاون درمان دانشگاه با محوریت تقدیر از زحمات رییس سابق بیمارستان ومعرفی وآشنایی پرسنل با ریاست جدید و دکترمحمد معتمدی رییس سابق بیمارستان با محوریت تشکرودکتر محمدتقی پور رییس بیمارستان با محوریت طلب همکاری وهماهنگی درجهت هرچه نزدیکتر شدن به اهداف سازمان آغاز و با مولودي خواني به مناسبت هفته ولایت ادامه يافت. سپس برنامه هاي شادنظیر اجرای تئاتر كه به مناسبت جشن غدير پيش بيني شده بود اجرا شد.در پایان به رسم ادب اززحمات دکتر محمد معتمدی رییس سابق بیمارستان با اهدا لوح تقدیر با امضائ دکتر میکانیکی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی بابل واهدا هدیه از سوی پرسنل بیمارستان تقدیر شد. گفتنی است اهدا جوایز به برندگان مسابقه فرهنگی از دیگر برنامه های این روز بود .