دانشگاه علوم پزشکی بابل درجمع دانشگاههای برتر كشور در المپیاد فرهنگی ورزشی

دانشگاه علوم پزشکی بابل در بین دانشگاه برتر كشور در المپیادفرهنگی ورزشی پسر قرار گرفت. تيم دانشگاه علوم پزشکی بابل با كسب 12نشان رنگارنگ از رتبه های برتر يازدهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان پسر كشور شد. دانشگاه علوم پزشکی بابل با كسب 1 مدال طلا، 2 نقره و 10 برنز و کسب 43 امتياز بالاتر از35دانشگاه شركت كننده در اين مسابقات ايستاد. اسامی مدال آوران دانشجوی پسر دانشگاه علوم پزشکی بابل بدینقرار می باشد علی نصرتی دررشته ورزشی تکواندو(کسب مدال طلا ومقام اول)آریا روحی (دررشته ورزشی شنا کسب مدال نقره ومقام دوم) محمدخیری نیاءومرتضی رحیم نژآد(دررشته کشتی کسب مدال نقره وبرنز ومقام دوم وسوم) آقایان مهدی طریقتی (دررشته بدبینتون مدال برنز کسب مقام دوم/حسن یونسی (رشته بدبینتون کسب مدال برنزمقام سوم تیمی وسوم انفرادی )جلال توماج(کسب مدال برنز ومقام سوم تیمی)یاشاروکیلی رشته بدبینتون (کسب مدال برنز ومقام سوم تیمی )فرشادیازرلو( دررشته بدبینتون کسب مدال برنز ومقام سوم تیمی وسوم دوبل) دانشگاه علوم پزشکی بابل هم اكنون دارای دو هزار وششصد دانشجو در مقاطع دکتری تخصصی وفوق تخصصی ،دکتری عمومی، كارشناسی ارشد، كارشناسی وكاردانی در 54 كد رشته تحصیلی مشغول به تحصیل هستند.