به بهانه هفته کتابخوانی نمایشگاه «کتاب، مهمان دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، نمایشگاه «کتاب، به مناسبت هفته کتاب وکتابخوانی با همت مسئولین کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی بابل و با همکاری نماینده انتشارات رفیع در تالار مرجع کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار می باشددر این گزارش آمده است...

نمایشگاه "کتاب، مهمان دانشگاه "در حال برگزاریست به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، نمایشگاه کتاب، به مناسبت هفته کتاب وکتابخوانی با همت مسئولین کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی بابل و با همکاری نماینده انتشارات رفیع در تالار مرجع کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار می باشددر این گزارش آمده است :نمایشگاه کتاب، با هدف آشنایی دانشجویان اساتید وکارکنان با آخرین و جدیدترین آثار و همین طور پیوند عمیق بیشتر مخاطبین محترم با فرهنگ کتابخوانی در حال برگزاری می باشد. نمایشگاه کتاب، از شنبه 20 تا پنجشنبه 25 آبان از سوی کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی بابل دائر می باشد ساعت برگزاری نمایشگاه از 9صبح الی 15 ادامه دارد گفتنی است قیمت کتابها در این نمایشگاه با 15 الی 40 درصد تخفیف به فروش می رسد.