تفویض اختیارصدور پروانه بهره برداری کارخانجات موادغذایی، آرایشی و بهداشتی به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل

باتفویض اختیار سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی مجوزصدور پروانه بهره برداری کارخانجات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل واگذار شد دکتر محسن رضازاده معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل ضمن اعلام تفویض اختیار صدور پروانه بهره برداری کارخانجات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: در راستای برنامه های تمرکز زدایی توسط دولت محترم و وزارت بهداشت و درمان و با توجه به فعالیت ها و عملکرد خوب اداره نظارت بر مواد غذایی وبهداشتی معاونت غذا و دارو و با توجه به ارزیابی های مثبت کارشناسان غذا و دارو در 2(دو)سال اخیر، فرآیند صدور پروانه بهره برداری کارخانجات مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی از تاریخ 01/07/91 از سوی سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل تفویض گردید.