نماینده سازمان جهانی بهداشت دربازدید ازمرکز ژنتیک دانشگاه علوم پزشکی بابل : فعالیتهای انجام شده در این مرکزرامی توان به عنوان بهترین تجربه ها وبه عنوان الگوهای كاربردی درمنطقه معرفی نمود. به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل:خانم جیهان طویلا به اتفاق هیئت همراه به منظورنظارت برعملكرد مرکز تحقیقات ژنتیک به بابل سفرکرد...

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل:خانم جیهان طویلا به اتفاق هیئت همراه به منظورنظارت برعملكرد مرکز تحقیقات ژنتیک به بابل سفرکرد بنا به این گزارش خانم جیهان طویلا، نماینده سازمان جهانی بهداشت در کشورمان ازکلیه اقدامات انجام شده درزمینه پیشگیری تالاسمی به مردم و كاهش آسیب ودرمان آن دراین مركز دیدن نمود. نماینده سازمان جهانی بهداشت در کشورمان ضمن خرسندی از اقدامات وتجربیات خوب این مرکز از دکتر امرالله مصطفی زاده معاون تحقیقات وفناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل و سر کار خانم دکتر نیاکی رییس مرکز تحقیقات سلولولی ومولکولی دانشگاه خواستار خلاصه این اقدامات جهت معرفی به پایگاههاومرکز علمی وآموزشی مرتبط شد وی همچنین خواستار جمع بندی تجربیات در قالب یک مقاله جهت درج در بولتن سازمان بهداشت جهانی شد وی افزود:این بازدید درجهت نظارت برسیاستهای سازمان مبنی برپیشگیری ودرمان بیماری تالاسمی درمركز دررابطه باریشه کن شدن این بیماری در جهار سال اخیر مثال زدنی بود.نماینده سازمان جهانی بهداشت در کشورمان درمورد مرکز ژنتیک گفت:شرایط بسیار مطلوبی درارائه خدمات بهداشتی –درمانی با همت خود مردم وحمایت دانشگاه در این مرکز مشاهده گردیدكه به جرأت می توان گفت به داشتن چنین مراکزی درسطح كشور افتخارمی كند. جیهان طویلا درخاتمه بیان نمود: سازمانهای جهانی مثل سازمان بهداشت، فعالیتهای انجام شده در این مرکزرابه عنوان بهترین تجربه ها وبه عنوان الگوهای كاربردی درمنطقه معرفی نموده كه درهمین راستا كشورهای مختلفی متقاضی دریافت این تجربیات ازسوی این مرکز هستندوخوشبختانه آنچه كه امروز در مرکز مشاهده شد نماد كاملی ازاین دستاورد مهم میباشد.