کنفرانس کنترل عفونتهای بیمارستانی درمعاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی

کنفرانس کنترل عفونتهای بیمارستانی و نظام مراقبت ، گزارش دهی بیماریها برگزار می گردد. به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل در روزپنجشنبه 25آبانماه راس ساعت 8:15کنفرانس با عنوان کنترل عفونتهای بیمارستانی و نظام مراقبت ، گزارش دهی بیماریها توسط دفتر امور پرستاری معاونت درمان با همکاری گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت امور بهداشتی برگزار می گردد.

کنفرانس کنترل عفونتهای بیمارستانی و نظام مراقبت ، گزارش دهی بیماریها برگزار می گردد.به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل در روزپنجشنبه 25آبانماه راس ساعت 8:15کنفرانس با عنوان کنترل عفونتهای بیمارستانی و نظام مراقبت ، گزارش دهی بیماریها توسط دفتر امور پرستاری معاونت درمان با همکاری گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت امور بهداشتی برگزار می گردد.