انتخاب مقاله آقای دکترعمویی ،عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل بعنوان پوستر برتر در پانزدهمین همایش ملی بهداشت محیط

مقاله آقای دکترعمویی ،عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل بعنوان پوستر برترتوسط در پانزدهمین همایش ملی بهداشت محیط انتخاب شد به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل :در اختتامیه پانزدهمین همایش ملی بهداشت محیط که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در دهکده ساحلی انزلی برگزار شد مقالات وپوستر برتر معرفی شدند. بنابر اعلام دبیرخانه همایش در بخش سخنرانی آقایان مصطفی لیلی (با مقاله: حذف فورفورال از فاضلاب با استفاده از راکتور ترکیبی سیکلی) و محمد نعیمی جوینی (با مقاله: بررسی کارآیی جمعیت میکربی لجن فعال تصفیه خانه شهری و صنعتی در تصفیه فاضلاب بیمارستانی) و خانم وجیهه لطفی (با مقاله: بررسی میزان تراکم الیاف آزبست در هوای مناطق پرترافیک شهر تبریز) حائز رتبه برتر شدند. در بخش پوستر هم خانم ها فاطمه سمیعی، سما تجسسی و آقایا ن دکتر عبدالایمان عموئی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل و دکتر یوسف دادبان به عنوان دارندگان پوستر برتر انتخاب شدند. به این افراد علاوه بر لوح یادبود جوائز نقدی نیز اهدا گردید.