حضوراورژانس 115 بابل درمراسم عزاداری حسینی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل دکترمحمدیان سرپرست اورژانس115 بابل گفت: طبق برنامه ریزی مدون جهت پوشش دهی بهتردرمقابل حوادث احتمالی 14 آمبولانس ویک دستگاه اتوبوس آمبولانس دربیشتر نقاط ویژه مراسمات حسینی ازقبیل آستانه امامزاده قاسم؛ پیرعلم مستقر گردید وبصورت شبانه روزی مشغول به فعالیت بودند. وی افزود: اورژانس 115 بابل درطول برگزاری مراسم عزاداری56بیمارمصدوم را پذیرش نموده که 50 بیمارمصدوم بصورت سرپایی درمقرآمبولانس واتوبوس آمبولانس بصورت سرپائی درمان شدند . دکترمحمدیان خاطرنشان کرد : 6 بیماردیگربه خاطرناراحتی های قلبی ومصدومیت بیشتر به بیمارستان های شهید بهشتی وآیت الله روحانی انتقال داده شدند . دکترمحمدیان تاکید کرد: آماربیماران مورد پذیرش فوق الذکر مختص به مراسم سوگواری محرم می باشد وطبق برنامه آمبولانس های قابل تردد طبق معمول به سرویس دهی دیگرشهروندان مصدوم درسطح شهرستان فعال بودند . وی درخاتمه افزود : شهروندان ازشکل سرویس دهی اورژانس 115 برای عزاداران حسینی نسبت به سالهای گذشته بیشتررضایت کامل داشتند.