برگزاری جلسه پرسش و پاسخ در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به منظور برقراری ارتباط موثر با دانشجویان و آشنایی با مشکلات و مسائل آنها ، جلسه پرسش و پاسخ ویژه دانشجویان دانشکده پیراپزشکی با حضور معاون دانشجویی فرهنگی ، مدیر اموزشی ، مدیر امور فنی وعمومی ، مدیر دانشجویی وفرهنگی ، مسئول امار وفناوری، نماینده EDCومسئول روابط عمومی دانشگاه رییس ومعاون اموزشی دانشکده برگزار گردید. در ابتدای این جلسه که با هماهنگی روابط عمومی و همکاری معاونت دانشجویی ومسئولین دانشکده پیراپزشکی در سالن شهید شجاعیان این دانشگاه برگزار شد....

به منظور برقراری ارتباط موثر با دانشجویان و آشنایی با مشکلات و مسائل آنها ، جلسه پرسش و پاسخ ویژه دانشجویان دانشکده پیراپزشکی با حضور معاون دانشجویی فرهنگی ، مدیر اموزشی ، مدیر امور فنی وعمومی ، مدیر دانشجویی وفرهنگی ، مسئول امار وفناوری ،نماینده EDC ومسئول روابط عمومی دانشگاه رییس ومعاون اموزشی دانشکده برگزار گردید. در ابتدای این جلسه که با هماهنگی معاونت دانشجویی و همکاری روابط عمومی ومسئولین دانشکده پیراپزشکی در سالن شهید شجاعیان این دانشگاه برگزار شددکتر عمویی رییس دانشکده پیراپزشکی در سخنانی ضمن تسلیت ایام محرم از حضور دانشجویان در این مراسم تشکر کرد وی با تاکید بر ادامه اینگونه نشست ها ، از آنان خواست نظرهای سازنده و انتقاد های ارزشمند خویش را برای بهتر شدن مجموعه بیان نمایند. پس از آن ،دانشجویان به طرح سوال ها و دیدگاههای خود پرداخته و مسئولین دانشگاه نیز پاسخ های لازم را برای اطلاع دانشجویان، ارائه کردند. قابل ذکر است این جلسه به تفکیک دانشکده ها در سه روز متوالی برگزار خواهد شد همچنین یاداور می شود هر ترمی یکبار جلسه پرسش وپاسخ بین مسئولین ودانشجویان برگزار می گردد.