مجله مرکز تحقیقات سلولی بیولوژی مولکولی دانشگاه علوم پزشکی بابل به درجه علمی پژوهشی دست یافت

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل : فصلنامه مرکز تحقیقات سلولی مولکولی دانشگاه علوم پزشکی بابل با عنوان International Journal of Molecular and Cellular Medicine (IJMCM درجه علمی- پژوهشی نائل شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، مدیرمسئول فصلنامه International Journal of Molecular and Cellular Medicine (IJMCM درباره دریافت این درجه گفت: ارتقا کیفی این فصل نامه، همکاری بیش از پیش حوزه پژوهش و اعضای هیئت علمی مجله را می طلبد. دکتر امرالله مصطفی زاده افزود: برای بهبود کیفی شماره های آتی فصلنامه به همکاری بیشتر این حوزه نیازمندیم. معاون تحقیقات وفناروری دانشگاه با بیان اینکه اعضای هیئت علمی این فصل نامه باید تلاش خود را چندین برابر و نواقص احتمالی را رفع کنند، گفت: امتیاز این نشریه علمی - پژوهشی متعلق به دانشگاه علوم پزشکی بابل ومرکز تحقیقات سلولی بیولوزی مولکولی بابل است وی افزود:سرکار خانم دکتر اخوان نیاکی ، سردبیری آن را به عهده دارد.