دكتر قديري ابيانه گفت: تمام مردم در قبال اقتصاد مقاومتی مسئول هستند

یک کارشناس مسائل اقتصادی عمل به محورهایی که رهبری در طول سال‌های گذشته همچون کار مضاعف همت مضاعف تعیین کردند را راه تبیین اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: تمام مردم در قبال تعهد به اقتصاد مقاومتی مسئول هستند.. به همت دفتر نهاد دانشگاه علوم پزشکی بابل جلسه بررسی علل وموانع پیشرفت فرهنگی وتولید ملی برای اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزارشد به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکی بابل كارشناس عالي وزارت امور خارجه صبح امروز 19/9/91در جلسه بررسی موانع پیشرفت فرهنگی وتولید ملی در سالن اجتماعات بیمارستان آیت الله روحانی بابل به دیدگاههای آرمان نگر وواقع نگر اشاره نمود و افزود: ايران يك كشور نفت خيز و گاز خيز است لذا سوالي که در ميان مردم مطرح مي شود و باعث سوءظن، بي اعتمادي و ترديد برخي ها نسبت به مسئولين نظام مي شود اين است كه اين درآمدهاي نفتي چه مي شود گفت: ابتدا بايد به اين سوال پاسخ دهيم كه اين درآمد ها چه مقدار است. بعدا بايد به نحوه هزينه كرد اين درآمد ها بپردازيم. دكتر قديري ابيانه با بيان اينكه سياست استعمارگران اين بوده است كه كشورهاي نفت خيز در خاورميانه، آسيا، آفريقا و آمريكاي لاتين به فروش نفت وابسته باشند اظهار داشت: استعمارگران براي اين كار دو طرح داشتند. اول اينكه اين كشورها نبايستي توليد ثروت داشته باشند و امور جاري آنها متكي به نفت باشد. ثانيا درآمد و پولي كه بدست مي آورند نبايد در توليد سرمايه گذاري كنند.بلکه باید مصرف کننده باشند كارشناس وزارت امور خارجه در ادامه تضعيف سياست فرهنگ كار را سياست استعمار دانست و افزود: آنها براي اينكه در زمانهاي گذشته بر ايران حاكم شوند كار فرهنگي گسترده اي انجام دادند. متاسفانه شاه نيز مطيع و وابسته آمريكا و انگليس بود و سياستهاي آنها را اجرا مي كرد. وي در ادامه به سخن بنيانگذار و معمار انقلاب حضرت امام خميني (ره) مبني بر اينكه اگر بخواهيم مي توانيم گفت: امروز به اين مرحله رسيده ايم. ما خواستيم و توانستيم. امروز ما توانايي ساخت هواپيما، زيردريايي، موشك، ماهواره، كشتي اقيانوس پيما و صدها مورد ديگر را داريم. دكتر قديري ابيانه با بيان اينكه امروز خبر پيشرفت ها در كشور براي ما امري عادي شده است افزود: اما اين خبر ها براي تمامي كشورها چه دوست و چه دشمن تعجب برانگيز است. كارشناس وزارت امور خارجه در ادامه به تلاش دشمنان براي تهديد نشان دادن ايران اشاره نمود و تصريح كرد: اينها ادعاها در نزد ملت ها به نفع ماست و كشور ما به عنوان يك الگو به يك آرزو براي ملت ها تبديل شده است و دشمن هم به اين امر با اشتباهات خود كمك كرده است. محمدحسن قدیری‌ابیانه مهم‌ترین محورهای اقتصاد مقاومتی را کار و تلاش برتر، پرهیز از اسراف، مصرف کالاهای ایرانی به جای کالاهای خارجی، عدم خرید جنس قاچاق و توجه به تولید و سرمایه کشور دانست و تصریح کرد: در زمان اقتصاد مقاومتی وجدان و فرهنگ کار باید افزایش یابد. وی با اشاره به اینکه تمام مردم در قبال تعهد به اقتصاد مقاومتی مسئول هستند خاطر نشان کرد: البته این مسئله از وظیفه دولت و مجلس نسبت به ایفای نقش در اقتصاد مقاومتی کم نمی‌کند. وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه چرا رهبری در سال‌های اخیر بسیار به مسائل اقتصادی توجه ویژه می‌کنند اضافه کرد: این پیگیری رهبری به دلیل این است که قدرت اقتصاد کشور افزایش یابد. عضو شورای بین‌الملل پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی خاطر نشان کرد: راه تحقق خواسته‌های مردم در انتخاب شعارهای سال توسط رهبری مشهود است. قدیری‌ابیانه با اشاره به اینکه استعمار به ما القا کرد به دلیل اینکه نفت داریم نیاز به کار نباید داشته باشیم تصریح کرد: در آیه‌ای از قرآن آمده است «ای آل داوود به شکرانه نعمت، کار کنید». وی با تاکید بر اینکه اگر به شکرانه داشتن نفت کار می‌کردیم امروز ایران جزو پیشرفته‌ترین کشور‌های جهان بود خاطر نشان کرد: مردم فکر می‌کنند کشور باید با نفت اداره شود در حالی که تصور آن‌ها از درآمد نفتی غیرواقعی بوده و رسانه‌ها و سیستم آموزشی کشور در روشی غلط بر ثروتمند بودن کشور تاکید کرده‌اند. این کارشناس مسائل اقتصادی با اشاره به اینکه راه علاج گرانی‌ها فقط بر عهده دولت نیست اضافه کرد: دولت باید با مدیریت خود تلاش در راستای افزایش قدرت خرید مردم داشته باشد اما تمام مردم باید در این راه دولت را همراهی کنند. وی مصرف‌گرایی مردم را مهم‌ترین دلیل گرانی‌های اخیر کشور برشمرد و خاطر نشان کرد: تحریم‌ها و سوء مدیریت نیز از دلایل دیگر گرانی‌های کشور هستند. این کارشناس مسائل اقتصادی با اشاره به اینکه متأسفانه وجدان کاری و ساعت مفید کاری در کشور پایین است تصریح کرد: متأسفانه فریب و مخفی کاری بخشی از فرهنگ بازار شده است و آسیبی که از این فرهنگ غلط مشاهده می‌کنیم از توطئه خارجی نمی‌بینیم. مراسم بررسی موانع پیشرفت فرهنگی وتولید علمی صبح امروز با حضور دکتر میکانیکی رییس دانشگاه ،معاونین ومدیران واعضای محترم هیئت علمی در سالن اجتماعات آیت الله روحانی بابل برگزار گرديد. در اين مراسم اعضای هیئت علمی ضمن استقبال از برگزاری این جلسه سوالات وپیشنهادات خود را مطرح می کردند.