زایمان فیزیولوژیک راهی جهت نزدیک شدن با آمار استاندار جهانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل از شهرستان بابل: طهورا جراحی مسئول زایشگاه بیمارستان آیت الله روحانی بابل با اشاره به اینکه زایمان فیزیولوژیک به مدت پنج سال در کشور فعالیت خود را آغاز کرده است، افزود: در بیمارستان آیت‌الله روحانی از 15 مرداد ماه سال جاری فعالیت خود را آغاز کرده و 10 نفر ماما نیز دوره آموزش فیزیولوژی را گذرانده و در حال حاضر دو نفر در این دوره آموزش می‌دهند. وی تصریح کرد: هدف همه این روش‌ها به غیر از فراهم‌سازی یک زایمان مطمئن و سالم برای مادر و کودک، ایجاد یک تجربه مطلوب و رضایت‌بخش از زایمان برای مادر نیز است. وی افزود در سال‌های اخیر مادران بیشتر ترجیح می‌دهند از روش سزارین برای زایمان استفاده کنند، این امر سبب شده تا آمار سزارین در ایران فاصله زیادی با استاندارد جهانی داشته باشد و کارشناسان درباره روند رو به رشد آن هشدار ‌دهند. طهورا جراحی با اشاره به اینکه در شش ماه نخست سال جاری بیش از هزار و 300 زایمان در بیمارستان آیت‌الله روحانی بابل انجام گرفت، فاطر افزود: در زایمان فیزیولوژیک سعی در کاهش درد مددجو و خوشایندسازی زایمان برای او است، مادر پیش از زایمان در کلاس‌های آمادگی برای زایمان شرکت می‌کند و با روش‌های مختلف زایمان آشنا می‌شود، آزادانه مجاز به انتخاب شیوه زایمانی است و در این روش مادر با همراه به اتاق زایمان وارد می‌شود. وی گفت: کلاس‌های زایمان فیزیولوژیک در هشت جلسه بوده و مادر از هفته 20 تا هفته 37 بارداری در این کلاس‌ها شرکت می‌کند. جراحی ادامه داد: نوع زایمان با استفاده از ماساژدرمانی، گرمادرمانی، سرمادرمانی، آوادرمانی و موسیقی و تمرینات تنفسی با شرایط ویژه سبب تقویت عضلات مادر می‌شود.