برگزاری کارگاه اعتبار بخشی با حضور سرپرستاران و مسئولین واحدها در بیمارستان آیت الله روحانی بابل

به گزارش یکشنبه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل کارگاه اعتبار بخشی در تاریخ اول بهمن ۱۳۹۱ با حضور رییس ومدیر دفتر پرستاری، سوپروایزربالینی، سوپروایزرآموزشی، مسئول طرح حاکمیت بالینی واعتباربخشی و کلیه سرپرستاران‌ و مسئولین واحدهای اداری و پشتیبانی درسالن جلسات بیمارستان آیت الله روحانی بابل تشکیل گردید. دبیر واحد اعتبار بخشی معاونت درمان دانشگاه با اعلام این خبر افزود: در راستای برنامه ابلاغی از سوی وزارت بهداشت و در اجرای اعتبار بخشی بیمارستانهای دولتی و خصوصی استان این کارگاه برگزار می شود. آقای محمد امام قلی زاده گفت :در این جلسه به معرفی سنجه‌های‌ مربوط به ارزشیابی از قبیل برنامه استراتژیک،تدوین خط مشی وروشها در راستای اعتبار بخشی بیمارستانها ، پرداخته می شود.