اولین جلسه ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.

به منظور رفاه حال مسافران نوروزی و با هدف آمادگی بیشتر جهت ارائه خدمات بهداشتی درمانی ، اولین جلسه ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد. در ابتدای این جلسه که اعضاء هیأت رئیسه حضور داشتند دکتر میکانیکی رییس ستاد تسهیلات نوروزی ضمن قدردانی از خدمات همکاران در سال جاری ، بر لزوم افزایش نظارتها در ایام تعطیلات نوروزی تأکید کرد. دکتر جلالی دبیر ستاد نوروزی گفت : در این جلسه مقرر شد که کشیکهای نوروزی از 26اسفند ماه آغاز و به مدت 21روز ادامه داشته باشد. وی ، ارسال گزارش روزانه به وزارت ، نظارت مستمر و کامل بر همه بیمارستان ها ، مراکز بهداشتی درمانی و درمانگاه های خصوصی ، ، تجهیز پانسیون های ستاد مرکزی ، تهیه و تکمیل دپوی دارویی بیمارستان ها ، بازبینی وسایل و تجهیزات پزشکی بیمارستان ها توسط واحد تجهیزات پزشکی و ... را از مهمترین مصوبات این جلسه برشمرد. وی افزود:داروخانه های شبانه روزی بابل وامیر کلا در این ایام مشغول فعالیت می باشند ضمنا 3 پایگاه سلامت مناطق جاده قائمشهر ،جاده آمل ،ابتدای بابل ورودی امیرکلا نیز در این ایام فعال می باشند.