بازديد ستاددهه فجردانشگاه علوم پزشکی بابل از مرکزتوانبخشی امام علی (ع

همزمان با فرارسيدن ايام ا... دهه مبارك فجر ، سه شنبه مورخ 24/11/91به منظور تجديد عهد و پيمان با جانبازان هشت سال دفاع مقدس و تجليل از ايثارگري اين عزيزان ،مسئولین وجمعی ازکارکنان ودانشجویان دانشگاه علوم پزشکی از آسايشگاه جانبازان ومرکزتوانبخشی امام علی (ع)واقع در ساری بازديد نمودند. دراین بازديدضمن دلجویی وابراز هم دردی ازاین عزیزان با اهداجوائزوشاخه گل قدردانی شد.از نکات قابل توجه این بازدید صحبتهای جالب یکی از این جانبازان در خصوص داشتن بصیرت ،پیروی از فرامین رهبری وانتخاب اصلح در انتخابات آینده وپایداری این عزیزان بر حفظ آرمانها وارزشهای انقلاب اسلامی بود که مورد توجه همگان قرار گرفت. لازم به ذكر است جانبازان از ذخاير پر‌بركت انقلاب و سند زنده هشت سال دفاع مقدس هستند كه با رشادت و از جان گذشتگي هاي خود آسايش و امنيت را به ايران اسلامي هديه كردند لذا ملت ايران همواره قدردان جان‌فشاني‌ها و زحمات آنها خواهند بوددانشگاه علوم پزشکی پیوسته درمناسبت های ویژ ه بازدیدازاین عزیزان رادربرنامه های خودقرار می دهد.