تقدیرنماینده مجلس شورای اسلامی بابل از ریاست بیمارستان آیت الله روحانی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل جناب آقای حسین نیاز آذری نماینده محترم مردم شهرستان بابل درمجلس شورای اسلامی بابل ازمسئولین بخاطرعملکرد مؤثر درمانی طبق برریسهای بعمل آمده در این بیمارستان تقدیر کردند. متن تقدیربدین شرح می باشد . جناب آقای دکترتقی پور رئیس محترم مرکزآموزشی درمانی آیت الله روحانی بابل عطف به مرقومه شماره 16398/ر/ب مورخ 12/11/91 پیرامون ارائه لیست عملکردآن مرکزمحترم درمانی وبرریسهای بعمل آمده بدینوسیله ازفعالیت شما وهمکاران محترمتان تقدیروتشکربعمل می آید. امیداست تداوم داشته وموردتاسی همگان که خدمت مردم هستندبیش ازبیش قرارگیرد.