دیدار پدر شهید احمدی روشن با رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل

شهادت فیض و امر مقدسي است که نصیب هر شخصی نمی‌شود و از اين جهت شهدا انسانهاي برجسته و انتخاب شده‌ هستند خانواده‌های شهدای عرصه علم و فناوری از امتحان بزرگی سربلند درآمده‌اند. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل پدر شهید احمدی‌روشن صبح روز 5شنبه با رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل دیدار و گفت و گو کردند. پدر شهیدمصطفی احمدی‌روشن درپاسخ به سوال روابط عمومی دانشگاه در خصوص ویزگی بارز آن شهید گفت: : آقا مصطفی خصوصیات وویژگی زیادی داشتند اما به نظر می رسد آنچه سبب عظمت ایشان شد احترام وافری بود که برای پدرومادرقائل بودندایشان بخاطرمشغله کاری هفته ای یک روزمنزل ما می آمدآنروز ما احساس میکردیم درگوشه ای ازبهشت زندگی می کنیم ماهم برایشان خیلی دعا می کردیم به موقعیت ومقام ارزنده دست یابندویژگی دیگرایشان سربازخوبی برای مردم بودشبانه روزکارمی کردگاهی هم پشت دستگاه خوابش می برددارای اخلاق خوب وروحیه شادبودویژگی ممتاز دیگر ایشان ولایتمداری بود واز همه مهمتر بنده خوب خدا بودتمام کارهایی که برای جمهوری اسلامی ایشان انجام دادندهرگزما خبرنداشتیم بعدازشهادتش دوستانشان برای ما شرح دادند پدرشهیدمصطفی روشن ادامه داد" آقا مصطفی فرامرزی فکرمی کردوخداوندنیز ایشان رافرامرزی کرد لذا می بینیم که درجریان جنبش 99درصد وال استریت ، ازعکس مصطفی در17 شهرآمریکا جهت تبلیغ ونشان دادن نفرت از سیاست اوباما استفاده کردندکه درچندسال اخیرچنین چیزی سابقه نداشت. دکترمیکانیکی رییس دانشگاه در این دیدار صمیمی پدر شهید احمدی روشن ضمن استماع سخنان پدر شهید بزرگوار شهادت را خیر و برکت از سوی پروردگار توصیف کرد و گفت:ازآیت الله مرعشی پرسیدند چگونه به این مقام رسیدید فرمودبخاطراحترام به پدرومادر،اوحتی وقتی میخواست پدرش راازخواب بیدارکندکف پایش رامی بوسیدمقام معظم رهبری نیز بخاطرپدرش ازرفتن به حوزه قم صرف نظر کرد وبه مشهدآمدبخاطر احترام به پدر ومادر لذا خداوندرشدشان می دهدرييس دانشگاه علوم پزشكي بابل در سخناني اظهار داشت: ما هرچه داريم از بركت خون‌هاي پاك شهداست و پاسداشت خون آن عزيزان اين است كه راه آنان را آنگونه كه شايسته است ادامه دهيم و به نحو مطلوب به مردم خدمت كنيم. دكتر میکانیکی افزود: شهدا مايه عزت و سربلندي و موجب بركت در جامعه اسلامي ما هستند و آرامش و اقتدار كشور عزيز ما ايران مرهون ايثارگري‌هاي آن عزيزان است. خداوندایشان رابا شهدای کربلا وائمه مشهورشان کند پدر شهید احمدی‌روشن در ادامه برای طول عمر رهبر معظم انقلاب و همه دولتمردان و خدمتگذاران به ملت دعا و آرزوی توفیق روز افزون و سلامتی برای ایشان کرد.در پایان برای شادی روح آن مرحوم و دیگر شهدای عرصه علم و فناوری فاتحه‌ای قرائت شد.