زمان انتظار عملهاي جراحي قلب دربابل کمتر از یک هفته است

رئيس دانشگاه گفت :‌با اقدامات مناسبي که در سطح مراکز درماني زير پوشش دانشگاه انجام شده ميزان زمان انتظار براي عملهاي جراحي قلب باز به کمتر از یک هفته می رسد

رئيس دانشگاه علوم پزشکي بابل گفت :‌با اقدامات مناسبي که در سطح مراکز درماني زير پوشش دانشگاه انجام شده ميزان زمان انتظار براي عملهاي جراحي قلب باز به کمتر از یک هفته می رسد به گزارش وب دا ، دکتر میکانیکی با اشاره به اينکه پيش از اين بيماران براي انجام عملهاي قلب باز مجبور سفر به تهران بودندومدتی نیز در انتظاربسر می بردند ، اظهار داشت :‌ با تمهیدات فراهم شده در طول سه سال اخیر، هم اکنون عمل های جراحی قلب باز در بیمارستان دولتی آیت الله روحانی شهرستان بابل در کمتر از یک هفته انجام می شود و این در حالی است که موارد اورژانس در مدت چند ساعت صورت خواهد گرفت. رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل خاطر نشان کرد :‌راه اندازی بیمارستان تخصصی وفوق تخصصی آیت الله روحانی ،برکاتی بهمراه داشت از جمله افتتاح بخشهای متعدد تخصصی وفوق تخصصی نظیر آنژیوگرافی وبخش قلب بود که دارای 10 تخت ICUقلب باز 26 تخت بستری آنژیو می باشد .دکتر میکانیکی افزود :‌ در این مدت چهار هزار و357 آنژیو گرافی و400آنژیو پلاستی و647عمل جراحی قلب باز در بیمارستان آیت الله روحانی بابل انجام شده است. رئيس دانشگاه علوم پزشکي بابل در ادامه خاطر نشان کرد: به مدد تلاش و فعالیت های صورت گرفته در طول سالهای گذشته شاهد ارتقای شاخص های درمانی در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی بابل بوده ایم. وی با اشاره به موفقیت دانشگاه علوم پزشکی بابل در انجام پیوند های کلیه گفت: هم اکنون بیش از هزار پیوند موفق کلیه، در بیمارستان شهید بهشتی بابل انجام گردیده وماامیدواریم با پیگیری مسئولین تمهیداتی فراهم گردد ودر این راستا اعضای اهداکنندگان عضو جهت پیوند به این بیمارستان داده شود.