تقدیرمعاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل ازدانشجویان برگزیده در چهارمین المپیاد علمی دانشجویان

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل ضمن تبریک به ریاست دانشگاه ومجموعه دانشگاهی از برگزیدگان چهارمین المپیادعلمی دانشجویان تقدیر و تشکر کرد.دکترمصطفی جوانیان معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل ضمن عرض خسته نباشید خداقوت به برگزیدگان چهارمین المپیادعلمی دانشجویان ، افتخار آفرینی آنها را موجب مسرت فراوان مجموعه ی مرکز و دانشگاه خواند، به گزارش خبرنگار وب دا ازبابل ، دکترجوانیان بابیان اینکه موضوع اصلی این المپیاد با عنوان "سرطان" بوده است، خاطرنشان کرد: در این المپیاد 480 دانشجواز 45 دانشگاه داخلی در روزهای 17 و 18 طی آزمونی به رقابت با یکدیگر پرداختند. که به یاری خداوند وپشتکار این عزیزان ، تیم دانشگاه علوم پزشکی بابل موفق به کسب چندین رتبه برتر شد. در حیطه استدلال بالینی: آقای امین ضرغامی – خانم عالیه نیک منش – خانم مهسا لایق ،در حیطه علوم پایه: آقای حمید مهدی زاده – خانم مروا مظلومیان – خانم فرشته ذوالفقاری ، درحیطه مدیریت در نظام سلامت: آقای محمد رحیمی – آقای سینا جعفری – خانم زهرا خلیلی اصل ،-در حیطه اخلاق حرفه‌ای: خانم زهرا اسمعیلی کشتلی – خانم نادیا رضایی – خانم زبیده هاشمی ، درحیطه تفکر علمی در علوم پایه آقای حمید مهدی زاده و خانم فرشته ذوالفقاری که در مجموع پس از جمع امتیازات تمامی شرکت کنندگان هر دانشگاه، دانشگاه علوم پزشکی بابل رتبه پنجم را کسب کرد.