با حضور رییس حراست دانشگاه

رییس حراست بیمارستان آیت الله روحانی معارفه شد

رییس حراست بیمارستان آیت الله روحانی معارفه شد رییس حراست جدید بیمارستان آیت الله روحانی بابل در مراسمی با حضوررییس حراست دانشگاه معارفه شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل آقای سید مرتضی حسینی به عنوان رییس حراست جدید بیمارستان آیت الله روحانی بابل در مراسمی با حضور رییس حراست دانشگاه ،ریاست بیمارستان، مدیران و شماری از مسئولان دانشگاهی وبیمارستان در سالن کنفرانس بیمارستان معرفی شد. دکتر محمد ابراهیم حاجی آقا تبار رییس حراست دانشگاه با اشاره به موقعیت و وظایف ذاتی کارکنان حراست، گفت: کارکنان حراست، بدون این‌که از مصونیت خاصی برخوردار باشند، بیشتر از سایر کارکنان، در معرض کنترل و رصد افکار عمومی قرار دارند؛ بنابراین باید در انجام جزیی‌ترین امورات قانونی، پیشروتر از دیگران باشند. وی افزود: ایجاد تعامل هر چه بیشتر مدیران دستگاه‌های اجرایی و مجموعه حراست رشد و شکوفایی بخش‌های مختلف حراستی را در پی خواهد داشت. در ادامه دکتر محمد تقی پور رییس بیمارستان آیت الله روحانی نیز ضمن تشکر وقدردانی از زحمات آقای داوودی وتبریک به آقای حسینی اظهار کرد : حرمت و قداست جایگاه‌ مسئولیت‌های اجرایی باید مورد توجه واقع شود؛ چرا که پیامد کوچک‌ترین سهل انگاری در انجام امور حراستی، فراتر از حیطه اشخاص بوده و مخدوش شدن اعتبار جایگاه خدمت‌گزاری را در پی خواهد داشت. در پایان این مراسم، از خدمات دوساله آقای پنجعلی داوودی باهدائ لوح سپاس از سوی ریاست بیمارستان تقدیر شد .