سفید چیان تاکید کرد: ضرورت تداوم نشست های واحدهای درمانی معاونت درمان وداروغذا با معاونت توسعه دانشگاه

ستاد تدابیر ویژه با حضور معاونت توسعه ومدیریت منابع دانشگاه ومراکز درمانی معاونت درمان وداروغذا تشکیل شود . دکتر سفیدچیان با اشاره به برگزاری نشست هایی بین حوزه معاونت توسعه ومعاونت درمان وداروغذا ، تداوم این نشست ها را تا زمان یافتن راهکارهای مناسب برای حل مشکلات اقتصادی دانشگاه خواستار شد ....

ستاد تدابیر ویژه با حضور معاونت توسعه ومدیریت منابع دانشگاه ومراکز درمانی معاونت درمان وداروغذا تشکیل شود . دکتر سفیدچیان با اشاره به برگزاری نشست هایی بین حوزه معاونت توسعه ومعاونت درمان ، تداوم این نشست ها را تا زمان یافتن راهکارهای مناسب برای حل مشکلات اقتصادی دانشگاه خواستار شد. ستاد تدابیر ویژه باید متشکل ازواحدهای درمانی معاونت درمان وداروغذاباشد تا بتواند بهترین تصمیم ممکن را برای افزایش درآمدها وکاهش هزینه ها جهت خروج از شرایط فعلی اتخاذ کند. علیر ضا سفیدچیان در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه ، با اشاره به کسری بودجه ، تداوم نشست های مشترک معاونتها را تا زمان یافتن راهکار مناسب و عملیاتی برای حل و فصل مشکلات خواستار شد. وی با بیان این که معاونت درمان ومعاونت داروغذا از درون با مراکز درمانی ، جلسات منظمی را با یکدیگر برگزار کرده اند، گفت: ضرورت دارد این نشست ها در سطوح متعدد ادامه یافته و راهکارهایی برای خروج دانشگاه از شرایط فعلی در نظر گرفته شود. وی افزود: موضوع عمده جلساتی که بین معاونت توسعه ودرمان وداروغذا برگزار شده است، رسیدگی به حل و فصل مشکلات مالی مراکز درمانی، مخصوصا حوزه درمان وبیمارستانها بوده است، در این میان، بحث یافتن راهکار جهت افزایش درآمد ها، نیز به عنوان یکی از دغدغه های مهم مطرح شده است و باید تا رسیدن به نتیجه مطلوب، نشست های مشترک برگزار شود. معاون دارووغذای دانشگاه نیز با بیان این که بالاخره راه حل خروج از مشکلات اقتصادی جاری، وجود دارد، گفت: هم اکنون جدی گرفتن جلسه هماهنگی مراکز درمانی با معاونت توسعه در قالب ستاد تدابیر ویژه ضرورت دارد.