دکتر میکانیکی : موفقیت دانشجویان در المپیاد علمی نیازمند حمایت دانشگاه ،اساتید ودیگر عوامل از دانشجویان است

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي بابل : رييس دانشگاه بابل ، موفقیت دانشجویان در المپیاد علمی نیازمند حمایت دانشگاه ،اساتیدودیگر عوامل از دانشجویان است لذا حمايت از دانشگاه‌ها براي توسعه علمي كشور ضروري دانست. بنابراين گزارش در مراسم تقدیر از دانشجویان برگزیده در چهارمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور که با حضور ریاست دانشکاه واعضای هیئت رییسه برگزار شد، دكتر میکانیکی ضمن خيرمقدم وتبریک به حضار، ،موفقیت علمی مبتني بر فرهنگ اسلامي و انسانی را نياز كشور دانست و گفت:رشته ما رشته درمانی وموضوع آن انسان است نه جماد بلکه موجودی جاندارو دارای حیات است لذا درکنار پیشرفت علمی باید رفتار وروحیه انسانی داشته باشیم دكتر میکانیکی با بيان اينكه عرصه علم و دانش اقتدار دانشجویان را به همگان اثبات مي‌كند افزود: دانشجویان همچون گذشته با شجاعت، عقلانيت و معنويت، پيروزمندانه و سرافراز به فعاليت‌هاي خود در عرصه‌هاي مختلف ادامه خواهند داد. رييس دانشگاه علوم پزشکی بابل در بخش ديگري از سخنان خود به ذكر نكاتي درخصوص سیستم دانشگاه پرداخت و گفت: ترديدي نيست كه سیستم دانشگاه به لحاظ كمي و كيفي گسترش يافته است ولي هنوز راه طولاني را پيش روي دارد. وي تحقق هدف دانشگاه را در گرو آموزش با اخلاق همراه با توسعه فرهنگ تحول، تقويت روحيه تحقيق و پرورش استعداها و خلاقيت‌ها دانست و گفت: براي دستيابي به اقتصاد مبتني بر دانش و فناوري، نيازمند تعميق در علم و دانش و حمايت از نخبگان و ايجاد روحيه خود باوري در آنان هستيم.درپایان از دانشجویان تقدیر شدگفتنی است در این المپیاد 480 دانشجواز 45 دانشگاه داخلی در روزهای 17 و 18 طی آزمونی به رقابت با یکدیگر پرداختند. که به یاری خداوند وپشتکار این عزیزان ، تیم دانشگاه علوم پزشکی بابل موفق به کسب چندین رتبه برتر شد. در حیطه استدلال بالینی: آقای امین ضرغامی – خانم عالیه نیک منش – خانم مهسا لایق ،در حیطه علوم پایه: آقای حمید مهدی زاده – خانم مروا مظلومیان – خانم فرشته ذوالفقاری ، درحیطه مدیریت در نظام سلامت: آقای محمد رحیمی – آقای سینا جعفری – خانم زهرا خلیلی اصل ،-در حیطه اخلاق حرفه‌ای: خانم زهرا اسمعیلی کشتلی – خانم نادیا رضایی – خانم زبیده هاشمی ، درحیطه تفکر علمی در علوم پایه آقای حمید مهدی زاده و خانم فرشته ذوالفقاری که در مجموع پس از جمع امتیازات تمامی شرکت کنندگان هر دانشگاه، دانشگاه علوم پزشکی بابل رتبه پنجم را کسب کرد.