خیرین می توانند مانع از بین رفتن پتانسیل وظرفیتهای متخصصین وفوق تخصص های دانشگاه علوم پزشکی بابل شوند.

به گرارش روابط عمومی بیمارستان آیت ا... روحانی(ره) بابل: دکتر صالحی عمران متخصص قلب وعروق در جلسه خیرین سلامت در بیمارستان آیت الله روحانی بابل ازانتظار وپیگیری متخصصین قلب در راه اندازی بخش جراحی قلب وآنژیوگرافی در بابل وتوانایی متخصصین وپیشکسوت بودن این پزشکان در استان و نیازهای مملوس و حتی پنهان بیمارستان مخصوصا خرید تجهیزات پزشکی بخش قلب گفت .

به گرارش روابط عمومی بیمارستان آیت ا... روحانی(ره) بابل: دکتر صالحی عمران متخصص قلب وعروق نیز ازانتظار وپیگیری متخصصین قلب در راه اندازی بخش جراحی قلب وآنژیوگرافی در بابل وتوانایی متخصصین وپیشکسوت بودن این پزشکان در استان و نیازهای مملوس و حتی پنهان بیمارستان مخصوصا خرید تجهیزات پزشکی بخش قلب گفت . دکتر صالحی عمران تصریح کرد اگر خیرین در این عرصه وارد گردند مانع از بین رفتن پتانسیل وظرفیتهای متخصصین وفوق تخصص این دانشگاه و انگیزه درمان آنان خواهند شد .درمان بیمار مایه رضایت وخشنودی پزشک وبیمار وخیر محترم خواهد شد. وی با ذکر یاد وخاطره ازمرحوم نوشیروانی خیر محترم شهرستان بابل به راه اندازی بیمارستان آیت الله روحانی بابل بعد از 18 سال انتظار اشاره کرد وگفت راه اندازی آن با همت مسئولین دانشگاه انجام گرفت که ستودنی است ولی به دلیل کمبود امکانات و تجهیزات مورد نیاز ، هنوزاز تمامی توان و پتانسیل موجود استفاده نشده است. دکتر صالحی عمران یاد آورشد : دانشگاه علوم پزشکی بابل متولی بخش سلامت شهرستان برای ارائه خدمات بهتر پزشکی به بیماران در این شهرستان از کمبود امکانات و تجهیزات با توجه به تورم رنج می برد .