معاون بهداشتی منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر محمد حسن طریقت منفرد سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دکتر فاطمه رخشانی به سمت معاون بهداشتی منصوب شد. به گزارش وب دا، متن این حکم به شرح زیر است: سرکار خانم دکتر فاطمه رخشانی سلام علیکم با توجه به سوابق علمی و تجربیات ارزنده و مفید جنابعالی، به موجب این ابلاغ به سمت معاون بهداشتی منصوب می شوید تا با اتکال به ذات باریتعالی و رعایت جوانب شرعی و قانونی با بهره گیری از تجارب کلیه صاحبنظران و تعامل مناسب با حوزه های بهداشتی و دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات درمانی و با استفاده از زمینه های همکاری برون بخشی موجبات ارتقاء شبکه بهداشتی درمانی و استقرار برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع را بعمل آورده و با برنامه ریزی استراتژیک و همه جانبه، بهبود سطح بهداشت مردم عزیز کشورمان را بیش از پیش فراهم نمایید. توفیق روز افزون جنابعالی را از ایزد منان خواستارم. دکتر محمد حسن طریقت منفرد سرپرست گفتنی است: دکتر رخشانی که دارای دکترای آموزش بهداشت و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است، در کارنامه سوابق علمی و اجرایی خود مسئولیت هایی از جمله دبیر هیئت ممتحنه و ارزشیابی رشته آموزش بهداشت و ارتقای سلامت، دبیر کمیته ترویج شیوه زندگی سالم، مدیر کل دفتر آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشتی و دبیر جشنواره ملی رسانه های سلامت طی سه سال متوالی را بر عهده داشته است.