آتش سوزی خودروپژو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل روز چهارشنبه مورخ 16/12/91 در ساعت54/12ظهر طی تماس مردمی با اورژانس 115 مبنی بر اینکه راننده خودرو پژوبعداز پرکردن کپسول گاز مایع و نشت گاز داخل خودرو وبعد از آنکه راننده خودرو قصد روشن کردن سیگا ر داشت . با اولین جرقه فندک خودرو آتش گرفته است . بلافاصله بعد از این گزارش منطقه شش اورژانس 115 بابل به محل اعزام شدند .مدیراورژانس گفت : راننده خودرو جوان31 ساله به نام غ.ف .که از ناحیه صورت و دو دست به شدت آسیب دیده بود پس از اقدمات اولیه پزشکی به بیمارستان شهید بهشتی انتقال دادند. قابل ذکر است از هموطنان عزیز خواهشمندیم از گاز سوز کردن غیر استاندر خودرو ها جدا خودداری فرمایند.