پیام تبریک ریاست دانشگاه بمناسبت خجسته میلاد حضرت زینب کبری(س) وروز پرستار

حرفه پرستاری ترکیبی عجیبی است ا از یک سو ترکیبی از رحمت وعطوفت ومهربانی واز سوی دیگر دانش ومعرفت وتجربه ومهارت . مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تامین، حفظ و ارتقاء سطح سلامت جامعه، مرهون زحمات انسانهایی بی ادعایی است که به معنای واقعی کلمه خالصانه کار می کنند تا سلامتی مردم ارتقا یابد وبیماران نیز سلامتی خود را باز یابند توفیق روز افزون ایران اسلامی در زمینه سلامت رابطه ای مستقیم با خدمات ارزنده این جامعه کوشا دارد . روز پرستارفرصت مغتنمی است تا از این فرشتگان سفید پوش که لباس ایثار وفداکاری بر تن دارند وبا علم و دانش ،صبوری سلامتی رابه آدمیان هدیه می کنندتقدیر نموده، ضمن تبریک روزخجسته میلاد حضرت زینب کبری بانوی فصاحت وبلاغت ، اطمینان دارم این قشر خدوم از هیچ تلاش و فرصتی برای بهبود سلامت فروگذار نخواهد کرد و با عملکرد ایثارگرانه خود باعث جلب اعتماد ملت شریف ایران به جامعه بهداشت و درمان خواهد شد.