مسئول تشکل مردمی اهدا عضو بابل خبر داد

راه اندازی نخستین تشکل مردمی اهدا عضودرکشور

راه اندازی نخستین تشکل مردمی اهدا عضودرکشور روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل مسئول تشکل مردمی اهدا عضو بابل گفت: نخستین تشکل مردمی اهدا عضو مازندران که اعضای آن خانواده های اهداکنندگاننداز سوی واحد اعضاء پیوند دانشگاه علوم پزشکی بابل در این شهرستان را‌ه‌اندازی شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، حسن حسن نتاج ظهر امروز در مراسم راه‌اندازی نخستین تشکل مردمی اهدا عضو درکشوراظهار داشت: ممکن است بعضی حوادث برای انسان بسیار سنگین و خسارت بار باشد ولی به مرور زمان چهره خوبی را به خود می‌گیرد و این امر سبب شده با وجودی که در زمان امام حسین(ع) در صحنه نبودیم اما بعد از گذشت یک هزار و 400 سال فداکاری و ایثار آن حضرت ،خاندان و یارانش برای ما به نحوی تداعی شود که گویی خود حضور داشتیم. وی با بیان اینکه حضور رزمندگان ما در جبهه زیباترین جلوه ایثار و فداکاری بود که ما در جامعه خود لمس کردیم اذعان داشت امروز نیز عد‌ه‌ای با ایثار وفداکاری، اعضاء عزیزان خود برای کمک به همنوع خود اهدا می‌کنند. حسن نتاج اضافه کرد : در جامعه تکنولوژی امروز که همه دچار روزمره‌گی هستند کسانی وجود دارند که در بالاترین درجه، ایثار و فداکاری می کنند. این مسئول تصریح کرد: این ایثار یکی از سخت ترین نوع ایثار است چرا که فرد تصمیم می‌گیرد تمام وجود خود را به دیگری هدیه کند. نتاج اذعان داشت: اهدا عضو نیازمند فرهنگ‌سازی است این تشکل یا این هدف آغز بکار کرد این خانواده‌ها به دلیل همدردی می‌توانند پل ارتباطی بین تشکل و اهداگران اعضا باشند. وی با اشاره به هدف دیگر این تشکل یعنی فراموش نشدن ایثار این عزیزان در جامعه ، خاطرنشان کرد: امیدواریم هیچ گاه در جامعه اتفاق ناگواری را شاهد نباشیم اما اگر افتاد به کمک این تشکل بتوانیم از درد و آلام عده‌ای بکاهیم.