تشدید نظارت بر اماکن بین راهی و.....

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل به تشدید اقدامات نظارتی دراین ایام توسط نهادهای مسوول در حوزه سلامت اشاره و تصریح کرد: نظارتهای معاونت های بهداشتی و غذا و داروی این دانشگاه که به صورت مستمر در ایام مختلف سال بر اماکن تهیه و توزیع و طبخ مواد غذایی و آشامیدنی و مجتمع ها و واحدهای بین راهی انجام می شود در ایام پایانی سال و تعطیلات نوروز تشدید خواهد. دکتر محمد حسن اشرفیان اصلاح سبک زندگی مردم برای تحقق زندگی سالم را از اهداف این دانشگاه برشمرد و گفت: در این راستا و با هدف استفاده از ظرفیت های رسانه ای برنامه های متنوعی با همکاری شبکه استانی و شبکه ملی سلامت در حوزه های مختلف پیشگیری، بهداشت و درمان، غذا و دارو در دستور کار قرار دارد.