بر اساس اعلام وزارت بهداشت :مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بابل ، مدیر برگزیده کشوری شد

قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در امور پرستاری، محمد امام قلی زاده ، مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بابل را به عنوان مدیر برگزیده کشوری معرفی کرد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل معاون درمان دانشگاه با بیان این مطلب، گفت : با توجه به اینکه ، محمد امام قلی زاده مدیر پرستاری دانشگاه، به عنوان مدیر برگزیده کشوری انتخاب شده است، در تاریخ 22/12/91 د ر تالاروزارت کشورازوی تقدیرشد دکتر علی نقشینه افزود : این انتخاب بر اساس اعلام قائم مقام وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با توجه به بررسی‌های به عمل آمده و شاخص‌های دفتر پرستاری وزارت بهداشت، صورت گرفته است. وی در پایان با گرامیداشت روز پرستار، این موفقیت را تبریک گفت و از خداوند متعال توفیقات روزافزونی را برای امام قلی زاده ، مدیر برگزیده کشوری و همچنین جامعه پرستاران درخواست کرد.