دیدار با خانواده سردارشهید سبزعلی خداداد شهید محوری سال 91 شهرستان بابل

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آیت ا... روحانی(ره ) بابل ظهر روز شنبه مورخ 91/12/24 ، عیسی علیزاده مدیر توسعه و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، دکتر حسن حسن نتاج مدیر بیمارستان وعلی اکبر مهرائی قائم مقام و فرمانده پايگاه بسیج ولايت این مرکز بهمراه جمعی ازاعضای پايگاه بسیج ولايت از خانواده سردار شهید سبزعلی خداداد دیدار کردند. مدیر توسعه و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بابل در حضور خانواده شهید خداداد گفت: از خدا میخواهیم ما را شرمنده حضور و روح شهدا نکند و بتوانیم در خدمتگزاری به مردم به واسطه خون شهدا موفق باشیم. وی تاکید کرد: شهدا مظهر عزت و افتخار جامعه اسلامی ما هستند و بر همه ما واجب است راه این عزیزان را برای حفظ و حراست از انقلاب و ارزش های آن ادامه دهیم. عیسی علیزاده هم به بیان کلامی از رهبر فرزانه انقلاب در وصف شهدا پرداخت و گفت: شهدا مثل ستارگانی می درخشند و باید با آنها راه را پیدا کنیم. برگزاری چنین محافلی برای آن است که در این فضای غبارآلود راه را گم نکنیم و مطمئن باشیم راهی که می رویم راه شهداست. وی افزود: چه می شود گفت درباره آنهایی که لحظه ای از خاک جدا می شوند و بالاتر از ملائک قرار می گیرند. امیدواریم در زیر سایه شهدا در مسیری حرکت کنیم که شرمنده آنها نشویم. دکتر حسن نتاج مدیر بیمارستان آیت ا... روحانی(ره ) بابل در ادامه گفت: شهداء و جانبازان چشم و چراغ این مملکت بوده و ما در قبال خانواده¬های آنها مکلف و مسئول هستیم و امیدواریم بتوانیم به شأن خدمتگزاری این عزیزان نائل بیاییم. ایشان اضافه کرد :تکريم و ارج نهادن به مقام شامخ شهدا،استقلال وسربلندي ميهن سرافراز ايران اسلامي را مرهون خون مقدس شهدا و فداکاريهاي يادگاران هشت سال دفاع مقدس دانست.و گفت : حضور در جمع خانواده معزز شهدا و جانبازان جنگ تحمیلی موجب شادابی روح می گردد . دكتر حسن نتاج خاطرنشان کرد: حضور در منزل شهيد و ارتباط مستقيم با خانواده اين عزيزان اين فضا را فراهم مي‌آورد که بتوانيم با بهره گيري از فرامين مقام معظم رهبري (مدظله العالي) فرزنداني در خور جامعه اسلامي تربيت نماييم که دنباله رو راه امام عزيز (ره) و شهدا باشند. در ادامه علی اکبر مهرائی فائم مقام بیمارستان و فرمانده بسیج ولایت این مرکز با برشمردن سجايا و خصوصيات شهداي انقلاب و هشت سال دفاع مقدس بخصوص سردار شهيدخداداد ، يادآور شد: عظمت و سربلندي ايران در جهان در گرو فداكاري و ايثار اين شهيدان است. وی خدمت به خانواده شهدا را اقدامی فرهنگی و ارزشمند خواند و افزود : خانواده های شهدا ،ایثارگران و جانبازان ، بزرگترین سرمایه های معنوی انقلاب و ملت هستند و یاد شهدا اشاعه ارزش های ایثار و پایداری درجامعه است و دلجویی و دیدار با آنان، ادای دین به ارزشهای انقلاب است. فرمانده بسیج ولایت این مرکز گفت: از خداوند متعال می خواهیم تا ما را در راه شهدا قرار داده و در این مسیر هدایت و راهنمایی کند و نعمت همنشینی با پدر و مادر شهدا را از ما دریغ نفرماید که این امر موجب تقویت روحیه خدمت در بین مسئولان می شود. همچين در اين ديدار گرم و صميمي كه با حضور پدر ، مادر ، خواهر و فرزند اين شهدا برگزار شد خانواده شهید به بیان خاطراتی زیبا آز آن شهید پرداختند. در پایان از صبر و پايداري خانواده معظم شهدا در ايستادگي و تداوم راه و ياد اين عزيزان با اهداء تابلوی شهید خداداد تقدير شد.