معارفه مسئول طرح تکریم ارباب رجوع در بیمارستان آیت ... روحانی بابل

معارفه مسئول طرح تکریم ارباب رجوع در بیمارستان آیت ... روحانی بابل به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل اولین جلسه طرح تکریم ارباب رجوع در بیمارستان آیت ... روحانی بابل با حضور دکتر تقی پور رئیس بیمارستان و دکتر حسن نتاج مدیر بیمارستان و مسئولین بخشها و واحدها برگزار شد. دراین جلسه پیرامون طرح تکریم ارباب رجوع مطالبی عنوان شد وحاضرین در جلسه درباره چگونگی رسیدن به اهداف عالیه این طرح تبادل نظر کردند. همچنین در این جلسه از سوی دکتر تقی پور آقای علی احمدزاده عالمی بعنوان مسئول طرح تکریم ارباب رجوع بیمارستان معرفی گردید.