بااجرای طرح تکریم ارباب رجوع می توانیم مدیریت بهره وری را در جامعه اعمال نماییم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر حسن نتاج مدیر بیمارستان آیت ... روحانی بابل گفت: با اجرای طرح تکریم ارباب رجوع می توانیم مدیریت بهره وری را در جامعه اعمال نموده به طور قطع از نیروی کار، سرمایه موجود و امکانات و فناوری و منابعی که داریم به صورت اثر بخش استفاده کنیم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر حسن نتاج مدیر بیمارستان آیت ... روحانی بابل در جلسه طرح تکریم ارباب رجوع این مرکز گفت: با اجرای طرح تکریم ارباب رجوع می توانیم مدیریت بهره وری را در جامعه اعمال نموده به طور قطع از نیروی کار، سرمایه موجود و امکانات و فناوری و منابعی که داریم به صورت اثر بخش استفاده کنیم او ادامه: وقتی سازمانی به مشتری فکر می کند ،مدیریت برنامه ریزی راهبردی داشته و در حقیقت به رشد و توسعه اقتصادی پایدار توجه ویژه دارد. دکترحسن نتاج با بیان اینکه نتیجه همه فعالیت ها و خدمات باید به رضایت مردم ختم شود، گفت از لحاظ اعتقادی مبحث تکریم ارباب رجوع جایگاه خاص خود را دارد در سال های اخیر در سازمان های دولتی اقدامات موثری در این رابطه انجام شده است.