مراسم زيارت عاشورا درآخرین هفته ماه فروردین در مسجد امام علی دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل مراسم زيارت عاشورا و نوحه خواني به مناسبت ايام فاطميه(س)در مسجد امام علی دانشگاه با حضورمسئولین ،پرسنل دانشگاه وواحدهای تابعه و كاركنان ادارات شهرستان برگزار گرديد. در این گزارش آمده است آقای حسین مویدی مسئول عقیدتی سیاسی سپاه کربلای مازندران با الگو قرار دادن متن زیبای زیارت عاشورا مطالبی مهم در مورد انتخابات آتی را یادآوری کردند گفتنی است بمناسبت برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ماههای آتی چنین جلساتی جهت روشنگری برگزار خواهد شد. .