نشست علمی اساتید در دانشگاه علوم پزشکی بابل با محوریت فشار خون را جدی بگیریم

به مناسبت بزرگداشت روز جهانی بهداشت وشعار سازمان بهداشت جهانی در سال 1392 ، با عنوان فشار خون را جدی بگیریم نشستی علمی با همت معاونت بهداشتی ومعاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه از ساعت 11 الی 13 روز دوشنبه 26 فروردین در سالن امام علی (ع) دانشگاه برگزار گردید در این نشست آقای دکتر صالحی عمران عضو هیئت علمی این دانشگاه در خصوص مشکلات و راهکارهای مقابله با فشار خون و دکتر هدی محسنیان نیزدر خصوص وضعیت موجود ، اقدامات آینده ، نیازها و چالش ها سخنرانی نمودنددرادامه اعضای هیئت علمی دانشگاه به بیان دیدگاه ها و یشنهادات در خصوص موارد مطروحه پرداختند .