انعکاس خبرویزیت رایگان دهان و دندان در بابل انجام شددر خبرگزاری فارس

ویزیت رایگان دهان و دندان در بابل انجام شد

یک مسئول دانشگاه علوم پزشکی بابل: ویزیت رایگان دهان و دندان در بابل انجام شد معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: به مناسبت هفته سلامت، ویزیت رایگان دهان و دندان در مصلی بابل انجام شد. دکتر حسن اشرفیان در گفتگو با خبر نگار فارس در بابل اظهار داشت: به مناسبت روز دندانپزشکی و مصادف با هفته سلامت هر ساله برنامه‌های مختلفی از سوی واحد بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل انجام می‌گیرد. وی افزود: آموزش بهداشت دهان و دندان و روش‌های صحیح مسواک زدن، استفاده از نخ دندان، تغذیه مناسب، روش‌های پیشگیری از پوسیدگی و سلامت دندان‌ها و کاربرد فلوراید برای کودکان شش تا 12 سال و کودکان مهد کودک در مدارس و مهدهای شهرستان بابل از مهم‌ترین این برنامه‌ها است. این مسئول بیان داشت: معاینات رایگان دهان و دندان افراد در گروه‌های سنی مختلف برای اطلاع از وضعیت دهان و دندان توسط تیم چهار نفره با سه دندان‌پزشک و یک پرستار دندانپزشکی و سپس ارجاع و معرفی این افراد برای استفاده از خدمات درمانی مراکز بهداشتی و درمانی شهری و روستایی از دیگر برنامه‌های مهم این هفته است که در مصلی نماز جمعه بابل انجام گرفت. دکتر اشرفیان اذعان داشت: اجرای زنگ مسواک در مدارس برای نهادینه کردن بهداشت دهان و دندان دانش‌آموزان برای پیشگیری از پوسیدگی دندان و بیماری لثه‌ای انجام گرفت. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: در هفته سلامت همچنین بیشتر مدارس بابل زیر پوشش معاینات دهان و دندان توسط همکاران دندان‌پزشک قرار گرفتند و مرحله دوم وارنیش‌تراپی به طور کامل برای بچه‌های اول ابتدایی از اسفندماه سال گذشته تا پایان فروردین سال جاری انجام گرفت.