در اولین هیئت رییسه سال جدید عملکرد کمیته بهداشت ودرمان بامسئولیت دانشگاه علوم پزشکی بابل مورد ارزیابی قرار گرفت

در اولین هیئت رییسه سال جاری اعضای کمیته بهداشت ودرمان ضمن بیان عملکرد در این ایام جزیئات آن را مورد بررسی قرار دادند دکتر میکانیکی ضمن ارزیابی مثبت از عملکرد این کمیته گفت :جلسه هماهنگي اعضاي كميته بهداشت و درمان شهرستان در روز چهار شنبه مورخ 17/12/91 در محل دبیرخانه واقع در معاونت بهداشتي تشکیل گرديد.با هماهنگی بعمل آمده اینجانب به عنوان رئيس كميته بهداشت و درمان و يكي از معاونين به عنوان جانشين باتشكيل دو تيم پايش به منظور پايش ، نظارت و بازرسي از واحدهاي تابعه مقرر کردیم عملکرد کمیته مدیریت گردد طبق آخرین آمار دریافتی دربیمارستانهای دولتی در ایام نوروز 16878 مورد ویزیت بیمار در اورژانس انجام گرفته همچنین ، پذیرش 2612 بیمار (بستری) ، پذیرش 281 مصدوم ناشی از تصادفات ، 385 مورد جراحی صورت گرفته است در این مدت 5 نفر به علت شدت جراحات ناشی از تصادفات و 45 نفر به علل بیماریها در بیمارستان های دولتی فوت نموده اند رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز از انجام 1821 ویزیت بیماران سرپایی دربیمارستان های خصوصی گفت وی ادامه داد از این تعداد 321 مورد بستری شدند پذیرش 14 بیمار تصادفی (بستری) ، انجام 188 مورد جراحی ، در این مدت 2 نفر به علت ناشی از تصادف و 5 نفر ناشی از سایر علل بیماریها در بیمارستان های خصوصی فوت نموده اند *رییس مركز مديريت حوادث و فوريت هاي پزشكي دانشگاه نیز گفت : - 9 پایگاه ثابت اورژانس 115 با 16آمبولانس گشت زنی در میادین و مناطق پرتردد آمادگی کامل داشتند وتوانستند 810 ماموریت ،انتقال 406 مصدوم به بیمارستان ودرمان سرپایی 310 بیماررا انجام دهند . *دکتر علی نقشینه معاون درمان دانشگاه از استقرار تیم های نظارتی بر فعالیت بیمارستان ها و مراکز درمانی اعم از خصوصی و یا دولتی گفت وادامه داد: افزایش آمادگی بیمارستان ها و مراکز اورژانس جهت پذیرش بیماران و مصدومین احتمالی در بیمارستان های سطح شهرستان . نظارت بر عملکرد بیمارستانها ، کلینیک های شبانه روزی ، مطب ها و دیگر مراکز بهداشتی درمانی توسط کارشناسان معاونت درمان و تيم هاي بازرسي دانشگاه علوم پزشکی بابل از اهم اقدامات معاونت درمان بشمار می آید.وی سپس به جزیئات فعالیتهای بیمارستانها ی دولتی وخصوصی اشاره کرد وگفت دربیمارستان های دولتی: انجام 16878 مورد ویزیت بیماران در اورژانس ، پذیرش 2612 بیمار (بستری) ، پذیرش 281 مصدوم ناشی از تصادفات ، 385 مورد جراحی ، 204 مورد زایمان ، 31 مورد اعزام به سایر مراکز درمانی ، پذیرش 39 بیمار از سایر مراکز درمانی توسط بیمارستان های دولتی انجام شده است . در این مدت 5 نفر به علت شدت جراحات ناشی از تصادفات و 45 نفر به علل بیماریها در بیمارستان های دولتی فوت نموده اند . تعداد مسافرین ویزیت شده 409 نفرو تعداد60 نفر از مسافرین عزیز هم بستری شدند.وی ادامه داد در*بیمارستان های خصوصی نیز: انجام 1821 ویزیت بیماران سرپایی ، 321 مورد بستری و پذیرش 14 بیمار تصادفی (بستری) ، انجام 188 مورد جراحی ، 188 مورد زایمان ، اعزام 11 بیمار به سایر مراکز درمانی ، پذیرش 29 بیمار از سایر مراکز درمانی در بیمارستان های خصوصی در طول مدت مذكور . در این مدت 2 نفر به علت ناشی از تصادف و 5 نفر ناشی از سایر علل بیماریها در بیمارستان های خصوصی فوت نموده اند . تعداد مسافرین ویزیت شده 41 نفرو تعداد 8 نفر از مسافرین عزیز در بیمارستانهای خصوصی هم بستری شدند. دکتر اشرفیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت : تشكيل 3 تیم بازرسي روزانه بهداشت محیط (ازاول اسفند ماه) ، تعیین 7 مرکز بهداشتی درمانی مجري برنامه پزشك خانوده به منظور ارایه خدمات سرپایی (پزشک عمومی) و یک مرکز بهداشتی درمانی شهري جهت ارائه خدمات دندانپزشکی به عنوان کشیک در ایام نوروز ، تعیین تیم مراقبت بیماری ها ، آزمایشگاه وکشیک درمانگاه ویژه درمان معتادین و واحدهای پشتیبانی و تشكيل 3 تيم پايش و نظارت و استقرار دبيرخانه كميته بهداشت و درمان در معاونت بهداشتی دانشگاه . ویزیت سرپایی 3396 بیمار ، 3226 نسخه دارویی ، 826 مورد تزریق آمپول و سرم ، 104 پانسمان و بخیه ، 7 نوار قلبی ، و ارجاع 3226 بیمار به سطوح تخصصی از جمله اقدامات معاونت بهداشتي در طول ایام نوروزبوده است . 1 وی افزود :واکسیناسیون 629 مورد تعداد گزارش بيماري فوري 16 مورد ، تعداد بررسي سل و هاري 128 مورد بوده است. 531 مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع و فروش موادغذایی ، اماکن عمومی و بین راهی ، 113 مورد سنجش کلر باقی مانده آب آشامیدنی شبکه های آبرسانی که 112 مورد مطلوب گزارش شده است، 4 مورد نمونه برداری آب و انجام آزمایشات باکتریولوژیک روی آب شرب ، برخورد با دستفروشان دوره گرد، کشف و ضبط 1540 کیلوگرم مواد غذایی فاسد شده ، آموزش چهره به چهره به متصدیان و کارگران اماکن تهیه و توزیع و فروش موادغذایی ، اماکن عمومی و اماکن بین راهی. همچنين نصب 50 پارچه نوشته با موضوعات بهداشتی و حوادث و سل و آنفلوآنزا و خير مقدم مسافرين نوروزي و غيره در مراكز بهداشتي و درماني تابعه و سطح شهر . توزيع حداقل 5000 تراكت و پمفلت هاي آموزشي، بهداشتي به مسافرين محترم نوروزي و مراكز بهداشتي و درماني.حجم کار انجام شده بهداشت محیط بر حسب نفر ساعت در روز 658 مورد می باشد. *دکترمحسن رضازاده معاون غذاو داروی دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز از استقرار تیم های نظارتی به منظور بازرسی داروخانه ها و مراکز تولید و عرضه لوازم بهداشتی ، آرایشی و غذایی در معاونت غذا و دارودانشگاه و همچنین آمادگی لازم جهت توزیع داروهای مخدر گفت واضافه کرد:بازدید از کارخانه های تولید مواد غذایی ، مراکز پخش مواد غذایی و واحدهای پخش لوازم بهداشتی و آرایشی، نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک و آزمایش آنها ، آزمایش نمونه های آب و مواد غذایی ارسال شده از سایر ادارات ، رسیدگی به شکایات ، بازدید از کلیه داروخانه های کشیک و مراکز درمان معتادین ، تحویل داروهای مخدر به بیماران سرطانی و تامین داروی مراکز درمان معتادین و انجام آزمايش ميكروبي بر روي نمونه های آزمايش دريافتي و ارسال گزارش نتايج آزمايش هاي انجام شده ،عمده فعالیت های معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکی بابل بوده است .