نشست علمی دانشجویان واساتید دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت هفته سلامت برگزار شد:

نشست علمی بامحوریت فشار خون با موضوعات سلامت شهروندان و توسعه پایدار و اهمیت کنترل فشار خون در افراد بالاخص سالمندان و فشارخون، تغذیه سالم و امنیت غذایی، سه شنبه 27فروردین ماه در سالن پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار گردید. در این نشست علمی پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم، ابتدا دکتر آرام تیرگر عضو هیئت علمی دانشگاه در ارتباط با شعار امسال سازمان بهداشت جهانی و علل انتخاب فشار خون توسط این سازمان سخنانی مطرح کردند.سپس ایشان در ادامه مطالبی درباره بیماری پرفشاری خون، علل ابتلا به این بیماری، راه های کنترل بیماری، نقش تغذیه در کنترل آن و اهمیت کنترل فشار خون در افراد بالاخص سالمندان ارائه دادند. در ادامه به سوالات متعدد دانشجویان در خصوص مکانیسم افزایش فشار خون در بدن، داروهای موثر در کنترل فشار خون و مکانیسم اثر این داروها، عوارض جانبی برخی داروهای مورد استفاده جهت منترل فشار خون و داروهای موثر برای کنترل فشارخون در سالمندان توسط اساتید پاسخ داده شد.