چاپ مقاله عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل در یکی از معتبرترین نشریات بین‏المللی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل،دکتر سید رضا حسینی که از اعضای هیئت علمی این دانشگاه است ، توانست مقاله علمی خود را در معتبرترین نشریه اپیدمیولوژی دنیا منتشرنماید . وی در این زمینه در گفت‏وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه اظهار کرد: این مقاله علمی در ارتباط با طرح تحقیقاتی کوهورت با عنوان" بررسی وضعیت سلامت سالمندان شهر امیر کلا " بوده که از سال 1390 در شهر امیر کلا شروع شده و حاصل همکاری بیش از 20 عضو هیات علمی این دانشگاه و پرو فسور روبرت کامینگ از دانشگاه سیدنی استرا لیا می باشد . دکتر حسینی که عضو مر کز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه می باشد ، در ادامه افزود: این مقاله در مجله علمی بین المللی بنام International Journal of Epidemiology از دانشگاه آکسفورد با ضریب نفوذ IF=6/414 با عنوان Amirkola Health and Aging Project(AHAP) منتشر شده است .وی در ادامه افزود : در این طرح کلیه سالمندان شهر امیر کلا از نظر موضو عات مهمی مانند پوکی استخوان ، اختلالات شناختی (دمانس و آلزایمر )، افسردگی ، دیابت ، فشار خون بالا و شکستگی ها مورد بررسی قرار گرفتند . همچنین در این مطالعه آزمایشات متعدد بیو شیمیایی ( شمارش کامل خونی ، قند ،چربی ، آزمایشات فعالیت کلیه ) و هورمونی ( مانند هورمون های تیروئید ، ویتامین D ) مورد بررسی و نتایج آن ها در اختیار سالمندان قرار گرفت .وی همچنین با بیان شرکت 1616 نفر از سالمندان در این مطالعه ( میزان مشارکت بیش از 72% ) اشاره کردند که برای 1203 نفر از آنها دانسیتو متری استخوان جهت بررسی پوکی استخوان انجام شده است . از اقدامات مهم این طرح ارجاع بیماران به متخصصین روانپزشکی ، چشم و داخلی دانشگاه بر اساس نیاز بوده است . دکتر حسینی ضمن بیان اینکه مرحله اول این طرح به پایان رسیده است گفت : در حال حاضر در مرحله پی گیری بیماران هستیم و با توجه به آینده نگر بودن طرح ، مرحله دوم آن در مهر ماه سال 92 انجام خواهد شد. وی در پایان اشاره کرد تا بحال بیش از چهل طرح و پایان نامه از این طرح در حال اجرا می باشد که برخی از آنها به پایان رسیده است .